doTERRA IQ Mega Omega3 halolaj gyerekeknek

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

A doTERRA IQ Mega kiveszi a halolaj halas ízét, és a doTERRA vadnarancs CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) illóolaj friss narancsos ízét teszi ebbe a nagyszerű ízű és könnyen lenyelhető omega-3 étrend-kiegészítőbe, amely adagonként 1550 mg koncentrált omega-3 zsírsavat biztosít. Az IQ Mega tartalmazza a DHA és EPA alapvető tápanyagokat, amelyek támogatják az egészséges agyi, szív- és érrendszeri, immunrendszeri és ízületi funkciókat. Az IQ Mega-t úgy állították össze, hogy gyermekek és felnőttek naponta használhassák a doTERRA a2z vitamin tablettákkal együtt.

 

Elsődleges előnyök

  • Elősegíti a szív- és érrendszeri egészséget.
  • Támogatja az egészséges ízületi működést és kényelmet.
  • Fontos moduláló tápanyagokat biztosít az egészséges immunműködéshez.
  • Véd a lipidoxidáció ellen és támogatja az agy egészséges működését.
  • Elősegíti az egészséges bőrt.
  • Támogatja a szem és az idegrendszer egészséges működését.
  • 1550 mg tiszta, koncentrált, molekulárisan szűrt és teljesen szagtalanított tengeri lipidet biztosít, beleértve 900 mg DHA-t és 400 mg EPA-t napi adagonként.
  • doTERRA CPTG vadnarancs illóolajjal formulázva.
  • Kifejezetten a doTERRA a2z rágótabletta napi használatához, mint egy átfogó étrend-kiegészítő alap az élethosszig tartó vitalitás és wellness érdekében.

 

Összetevők

Halolaj, aroma: (vadnarancs (Citrus sinensis) héjolaj), antioxidánsok (rozmaring kivonat, tokoferolban gazdag kivonat (E306), napraforgóolaj, napraforgó lecitin (E322), aszkorbil-palmitát (E304i)).


Használata

Vegyél be naponta 1 teáskanálnyit. Közvetlen hőtől és fénytől távol tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárold és 100 napon belül fogyaszd el. A termék megjelenése hűtés közben megváltozhat. A frissesség megőrzése érdekében tartsd szorosan zárva az üveget.

 

Figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tartandó. Terhes vagy szoptató nőknek és ismert egészségügyi problémákkal küzdő személyeknek használat előtt konzultálniuk kell orvosukkal. Ne használd, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik. Felbontás után hűtőben tárold.

 


Koncepció

Az esszenciális zsírsavak (EFA-k) olyan tápanyagok, amelyek az emberi szervezet számos kulcsfontosságú funkciójához szükségesek, beleértve a sejtnövekedést, az agy fejlődését, az izomtevékenységet, az immunrendszer működését, az ízületek egészségét és sok mást. Míg egyes zsírsavak a szervezetben előállíthatók, az esszenciális zsírsavakat a szervezetünk nem tudja előállítani; az elfogyasztott élelmiszerekre kell hagyatkoznunk, hogy ellássanak minket ezekkel a fontos tápanyagokkal.

A két elsődleges esszenciális zsírsav az omega-6 és az omega-3 zsírsavak. A modern tudomány szerint az optimális egészség érdekében az embereknek 1:1 arányban kellene fogyasztaniuk az omega-6 és az omega-3 esszenciális zsírsavakat. Sajnos a növényi olajokban bőségesen megtalálható omega-6 zsírsavak és a sült és zsíros ételek növekvő fogyasztása miatt a nyugati étrend akár 15:1 arányban is tartalmaz omega-6 zsírsavakat. Bár étrendünknek tartalmaznia kell némi omega-6 zsírsavat, mint az élethez nélkülözhetetlen tápanyagot, az omega-6 zsírsavak, valamint az egészségtelen hidrogénezett vagy transzzsírok aránytalan fogyasztása komoly egészségügyi problémákhoz kapcsolódik. A tanulmányok az omega-3 zsírsavak alacsony bevitelét is összefüggésbe hozzák a a mentális egészségügyi problémák nagyobb gyakoriságával.

Ezzel szemben hatalmas mennyiségű tudományos információ támasztja alá az omega-3 zsírsavak étrendi bevitelének növelésével járó egészségügyi előnyöket. Tanulmányok kimutatták, hogy az omega-3 zsírsavak fogyasztásának növelése pozitív hatással van a szív- és érrendszeri egészségre és az agyműködésre, és segít a normális immunválasz támogatásában. Az omega-3 zsírsavak fokozott fogyasztása pozitív hatással van az ízületek egészségére, a mozgékonyságra és a bőr egészségére.

Az Omega-3 tápanyag DHA nélkülözhetetlen az idegsejtek kommunikációjának támogatásához az agyban, a szemekben és az idegrendszerben. Az agy növekedésének és teljesítményének meghatározójaként a DHA elősegíti a normális memóriát, koncentrációt, figyelemirányítást, éberséget és pozitív hangulatot. A DHA folyamatos ellátása szükséges a retina és a makula egészséges látásához is. A DHA számos szerepe miatt az agy egyik legfontosabb molekulája.

Az omega-3 és omega-6 zsírsavak egyensúlyának helyreállítása fontos lépés a szervezet egészségének megőrzésében. Ez úgy érhető el, hogy csökkentjük az omega-6 zsírsavakban gazdag élelmiszerek fogyasztását, és növeljük az omega-3 zsírsavakban gazdag élelmiszerek fogyasztását. A hal kiváló forrása az étrendi omega-3-zsírsavaknak, de az omega-3-ak a repceolajban, valamint egyes diófélék és magvak olajában is megtalálhatóak. Az IQ Mega napi egy adagja összesen 1550 mg tiszta, mikroszűrt tengeri lipidet biztosít, beleértve 900 mg DHA-t és 400 mg EPA-t is. A világ számos óceánjában jelenlévő toxinok és nehézfémek szintje miatti növekvő aggodalom miatt a napi halfogyasztás, mint omega-3 zsírsavforrás, egyes fogyasztók számára nem elfogadható. Megoldásként az IQ Mega esszenciális zsírsavakat széleskörűen tesztelik annak biztosítása érdekében, hogy az olaj mentes legyen a toxinoktól és nehézfémektől.



Gyakori kérdések

 

K: Az IQ Mega-t hűteni kell?

V: Mivel az IQ Mega esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek oxidálódhatnak és elveszíthetik hatékonyságukat, javasoljuk, hogy hűtve tárolják. Az üveg gyakori nyitása és zárása oxigénnek teszi ki az olajat, és elkezdheti oxidálni az olaj védelmére hozzáadott antioxidánsokat. A hűtés lelassítja az oxidációt, hogy megőrizze a hatékonyságot az eltarthatósági idő alatt.


K: Az IQ Mega kifejezetten gyermekek számára készült?

V: Az IQ Mega úgy lett kifejlesztve, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt naponta használhassák. Gyermekek esetében fordulj orvoshoz.

 

K: Honnan származik a hal?

V: Halolajaink az Atlanti-óceán északkeleti részéből származó, megújuló forrásból származó tőkehalból, fekete tőkehalból és foltos tőkehalból származnak. Ezek a legjobb halolaj-koncentrátumok, amelyeket az iparban lehet vásárolni. Ezek tiszta tengeri lipidek, amelyeket molekulárisan szűrtek, teszteltek és tanúsítottak, hogy meghaladják a nehézfémekre és más káros szennyezőanyagokra vonatkozó követelményeket.

 

K: Miért tőkehalat, fekete tőkehalat és foltos tőkehalat használnak?

V: A tőkehalat, fekete tőkehalat és a foltos tőkehalat azért választottuk, mert magas omega-3 zsírsavtartalommal rendelkeznek, és megújuló forrásnak számítanak. Minden adag 900 mg DHA-t és 400 mg EPA-t biztosít. Halolajainkat MSC tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható és környezetbarát halászatból származó forrásból nyerjük.

 

K: Ugyanaz lesz a tápértékem, ha főzök az IQ Mega -mal, szemben azzal ha "hidegen" fogyasztom?

V: Nem javasoljuk az IQ Mega-val való főzést, mivel az esszenciális zsírsavak könnyen oxidálódhatnak. Ehelyett az optimális tápérték érdekében fogyaszd az IQ Mega-t közvetlenül, add turmixhoz, vagy keverd az ételbe főzés után.


Kapcsolódó bejegyzések

Vitamin gyerekeknek

Probiotikum gyerekeknek

 

Kiszerelés: 150 ml

Ára: 44 euró ; ~ 17.300 forint

IQ Mega (Omega 3 halolaj) + a2z együtt: 62,75 euró ; ~ 24.600 forint

 

 


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában