doTERRA Beautiful Touch - elbűvölő keverék


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Öleld át az illóolajok szépségét az ozmanthus, lime, bergamott és a tömjén harmonikusan virágos keverékében. A lime és a bergamott élénkítő illata segít felemelő környezetet teremteni. Az osmanthus (illatcserje) és a tömjén támogató és pihentető aromáit felhasználva ez a keverék hamarosan a kedvenceid közé fog tartozni. A Beautiful Touch kedves és édes személyes illat, amelyet naponta vagy különleges alkalmakkor használhatsz. Varázsoljon el és emeljen fel a Beautiful Touch elbűvölő keverék.

Elsődleges előnyök

  • felemelő és energetizáló
  • hangulatjavító 

 

Összetétel

Kókuszolaj alapban:

lime-héj

osmanthus virág (illatcserje)

bergamott

tömjén

Aromatikus leírás: élénk, virágos, pikáns, citrusos

Kiszerelés: 10 ml

 


A keverék olyan aromákat tartalmaz, amelyek egyszerre felemelőek és nyugtatóak - tökéletes olyan időszakokra, amikor szorongó érzések merülnek fel. Amikor szorongásos vagy stresszes időszakokat élsz át, görgess Beautiful Touch-ot a pulzuspontjaidra. 

 

Bergamott

A bergamott egy egyedülálló citrusolaj. Kémiai összetevői egyszerre energetizáló és nyugtató hatásúak. Belélegezve feldobja a hangulatot és csökkenti a stresszt. Az olaj linalil-acetát és linalool gazdag koncentrációja hozzájárul a keverék hangulatot befolyásoló képességéhez.

Lime

A lime frissítő és energizáló illata feldobja a hangulatot.

Osmanthus

Az ozmanthus illóolaj kémiailag hasonló a rózsa illóolajhoz. Friss sárgabarackra vagy lila virágokra emlékeztető gyümölcsös és virágos illattal rendelkezik, felemelő és magával ragadó jegyeket teremt, amely enyhíti a stressz érzését.

A jázminnal közös növénytani családba tartozó Osmanthus fragrans, azaz illatcserje, egy Ázsiában őshonos cserjeféle, amely értékes illékony aromás vegyületekben gazdag virágokat terem. Az illatcserje esszenciális olaja gazdag béta-iononban, amely azon (ionon) vegyületek csoportjába tartozik, amelyeket gyakran „rózsa-ketonoknak" is neveznek a különféle virágolajokban - különösen a rózsában - való jelenlétük miatt. 

Tömjén

A tömjén teszi teljessé a Beautiful Touch aromaprofilját. A gazdag illat kiegyensúlyozza a hangulatot és megnyugtatja az érzelmeket. A koncentráció érzetét is kelti. 

Az ebben a keverékben lévő olajok együttesen nyugtató és felemelő tulajdonságokkal rendelkező, kiváló illatot biztosítanak. Mindegyik olaj önmagában is kedvenc olaj, és kombinálva hihetetlen aromás előnyöket biztosítanak. Ezt a keveréket használhatod arra, hogy feldobd a hangulatod, ha csüggedtnek érzed magad, megnyugtassa a szorongó érzéseket, és segítsen abban, hogy minden nap inspiráltnak és erőteljesnek érezd magad.

 

 

Használata

  • Használd személyes illatként a nap folyamán, hogy motiváló lökést adjon.
  • Érezd magad megerősödve és inspirálva, amikor megtapasztalod a a Beautiful elbűvölő keverék magával ragadó csokrát.
  • Ha időnként szorongó érzéseket tapasztalsz, kenj Beautiful Touch-ot a pulzuspontjaidra, hogy segítsen fokozni hangulatodat.

Hogyan használd

Helyi alkalmazás: Alkalmazd a kívánt területen.

 


Személyes aroma

A gyönyörű keveréket kifejezetten azzal a szándékkal tervezték, hogy napi illóolajos parfüm illatként használjuk. Kompakt és gyönyörű 10 ml-es görgős kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, így egész nap alkalmazható. Egyszerűen görgesd a Beautiful keveréket a csuklódra, nyakadra vagy a gallérodra, hogy ellenállhatatlan, személyes illatot varázsoljon, amely bármilyen alkalomhoz illik.

Aromaékszer 

Egy másik módja annak, hogy élvezd a Beautiful keverék kellemes illatát, ha kedvenc diffúzor ékszereivel együtt viseled. Vidd fel filc vagy agyag ékszermedálra, gyöngysorra, hogy illeszkedjen személyes stílusodhoz. Hiszen a tökéletes aroma kiváló kiegészítője lehet bármilyen öltözéknek.

Illatos csokor 

A szövet- vagy filcvirágok egyszerű módja annak, hogy megszépítsük a teret, vagy hogy átgondolt ajándékot adjunk. Alakítsd át őket személyre szabott passzív diffúzorokká, ha a szirmokra egy kis mennyiségű Beautiful keveréket gurítasz, majd élvezd a tartós illatot. 

Tasakos diffúzorok 

Akár a görgős üvegből is készíthetünk kellemes illatokat egy egyszerű tasakos diffúzorba, amelyet az autóba, a tornazsákba vagy a zoknis fiókba tehetünk. Egyszerűen görgess Beautiful keveréket bőségesen egy vattapamacsra, és helyezd az autó szellőzőjébe, vagy tedd egy kis vászontasakba, amelyet a táskádban, fiókodban vagy szekrényedben tarthatsz.

doTERRA SPA Hidratáló testpermet Beautiful keverékkel 

A doTERRA SPA Hidratáló testpermet a Beautiful illóolajkeverékkel átitatva közvetlenül a bőrre juttatja a hidratálás és a Beautiful keverék aroma kombinált előnyeit. A Hydrating Mist formula növényi olajok keverékét tartalmazza - többek között maracujamagolajat, napraforgómagolajat és kókuszolajat -, amelyek érintkezéskor kisimítják és mélyen hidratálják a bőrt.



 

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követően legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

 

 


 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg