doTERRA ylang ylang esszenciális olaja

Az Ylang Ylang (cananga odorata) illóolaj a trópusi ylang ylang fa csillag alakú virágaiból származik, és széles körben használják parfümök készítéséhez és aromaterápiához. A jázminhoz hasonlóan a ylang ylangot évszázadok óta használják vallási és esküvői szertartásokon. Az aromaterápiában az ilang ilangot a feszültség és a stressz csökkentésére, valamint a pozitívitás elősegítésére használják. Az ylang ylangot illata, valamint tápláló és védő tulajdonságai miatt gyakran használják a luxus haj- és bőrtermékekben. Belsőleg alkalmazva az ylang ylang antioxidáns támogatást nyújt. Az ilang ilang jól keverhető bergamottal, muskátlival, grapefruittal és vetiverrel.

Elsődleges előnyök

  • nyugtató, pozitív légkört biztosít
  • antioxidáns támogatást nyújt belsőleg alkalmazva

Származási hely: Madagaszkár

Növényrész: virág


Kinyerés módszere: gőzdesztilláció (15ml illóolajhoz 1kg ilang-ilang virág szükséges)

Aromajegyek: édes, gazdag, fűszeres


Fő kémiai összetevők: germacrene d, β-kariofillén, farnesén

Egy koreai egyetem által végzett legutóbbi tanulmány megállapította, hogy a kariofillén szájon át történő alkalmazásával segíti az egészséges sejtnövekedést.

Kiszerelés: 15 ml

Érdekesség: Az ilang ilang növényt parfümfának is nevezik, rendkívül illatos virágai miatt. Az ylang ylang virágok egész évben nőnek, de elsősorban április és június között szüretelik és a gyűjtéstől számított 24 órán belül desztillálni kell. Érdekel a folyamat? Klikk ide!

A tisztaság és a hatékonyság létfontosságú eleme a minőségi illóolajoknak, és nagymértékben befolyásolja az egyes olajok hatékonyságát. Mivel egy növényi olaj hatékonysága magától a növénytől kezdődik, elengedhetetlen a növények optimális környezetben történő termesztése és betakarítása. Emiatt a doTERRA az illóolaj növényeket ideális helyen termeszti, és a Madagaszkárnál is alkalmazott globális gazdálkodói hálózatot alkalmazza. Ezek az emberek alaposan ismerik az illóolajok növénytermesztésének folyamatát. Gondoskodnak a növények megfelelő gondozásáról és a megfelelő szakaszban történő betakarításról. A növények ilyen minőségi gondozása és betakarítása a legmagasabb szintű hatékonyságot eredményezi.

Az egyes illóolajok tisztaságának biztosítása érdekében a doTERRA minden illóolaj-tételt a CPTG (tanúsított, tiszta, terápiás minőségű) protokollnak veti alá. Ez a protokoll egy sor vizsgálatot tartalmaz, amelyek meghatározzák az egyes illóolajok tisztaságát. Ha az illóolajokat tiszta és biztonságosnak találják, akkor értékesítésre alkalmasak. A doTERRA különös hangsúlyt fektet az olajok tisztaságának és hatékonyságának garantálására, mert amikor az olajok tiszták és erősek, akkor nagyon hatékonyak és leginkább kielégítik az őket használók igényeit.  

Használata

  • tegyél pár csepp ilang ilangot egy Epsom sós fürdőbe a kikapcsolódáshoz
  • frissítsd arcbőröd aromaterápiás gőzzel az Ylang Ylang illóolaj használatával
  • vidd fel a csuklódra egy édes, virágos parfümért
  • adj Ylang Ylang-ot hordozó olajhoz az igazán átütő hajápoláshoz
  • a ruha frissebb illatáért tegyél egy cseppet a szárítógéphez használatos kendőhöz


Előnyei

Az ylang ylang illóolaj használatával segíthetsz átalakítani borongós hangulatod vidám hangulatba. Amikor nyugtalanságot vagy stresszt érzel, használj néhány csepp ylang ylang illóolajat a tarkódon a nyugtató és felemelő hatás érdekében. Az ilang ilang olaj egyik fő kémiai alkotóeleme, a germacrene miatt az olaj természetes nyugtató képességekkel rendelkezik.

Ne hagyd, hogy a nyár káros hője megakadályozza, hogy hajad egészségesnek és erősnek tűnjön. Ehelyett használj ylang ylang illóolajat. Az ilang ilang olaj szerves összetevőkkel van ellátva, amelyek elősegítik az egészséges haj kinézetét. Annak érdekében, hogy megvédd hajad a nyári meleg hatásától, masszírozd fejbőrbe az ilang ilang-ot, hogy növeld az egészséges, fényes haj megjelenését.

Töltsd meg otthonod a trópusi ylang ylang virág gazdag és édes illataival. Ez a sárga, csillag alakú virág az aromaipar gyöngyszeme, illóolajával pedig pihentető légkört teremthetsz. E kellemes aromás előnyök elérése érdekében adj néhány csepp ylang ylang-ot a diffúzorodba. Ez a gazdag aroma nemcsak jó illatot áraszt, hanem emeli a hangulatot és elősegíti a nyugtató hatást.

Merülj el egy hihetetlen fürdőben, amely felpezsdíti az érzékeid és elősegíti a kikapcsolódást. A szuper fürdőélmény érdekében tegyél ilang ilang illóolajat Epsoms sóba. Az ilang ilang olaj nyugtató tulajdonságai miatt ez a fürdő tökéletesen segít kikapcsolódni egy hosszú nap után.

Olykor nehéz észrevenni a dolgok napos oldalát? Használd az ilang ilang illóolajat aromásan vagy helyileg a bizakodó perspektíva érdekében. Az ylang ylang egy erőteljes felemelő alkotóelem, elősegíti a pozitív jövő mentális kialakulását.

Készítsd el a tökéletes masszázskeveréket stresszoldáshoz ylang ylang illóolajjal. A masszázsok nagyszerű módja a feszült izmok és érzések ellazításának, és az ilang ilang masszázsba történő beépítése az optimális pihentető élményt nyújtja. Az ylang ylang ismert és nagyra értékelt a hangulat megnyugtatására való képességéről, miközben felemelő hatást is nyújt. Erőteljes és hatékony masszázskeverék létrehozásához, amely segít csökkenteni a napi stressz hatásait, adj néhány csepp ylang ylang-ot a doTERRA frakcionált kókuszolajhoz, és masszírozd a hátadba és válladba.

Kerüld el a hajbalzsamokban és hajkondicionáló kezelésekben található káros vegyszereket és legyél természetpárti! Készítsd el saját, természetes hajápolódat úgy, hogy a doTERRA frakcionált kókuszolajhoz ylang ylang illóolajat adsz, majd felviszed a hajadra. Az ylang ylang olaj nagyszerű előnyöket tartalmaz, amelyek egészséges és gyönyörű megjelenést kölcsönöznek a hajadnak!

Adj bőrödnek egy kis törődést ilang ilang illóolaj aromaterápiás gőzös arcápolással. A gőzös arckezelések jótékonyak a bőröd számára. A gőz hője segít megnyitni a pórusokat, és közben felszabadítja a baktériumokat és a szennyeződéseket. Alkalmazd a gőzös arcápolás során, így elősegítve az egészséges bőr megjelenését, és édes illatát.

Ylang ylang gazdag illatát nagyon szeretik, és széles körben használták parfümök készítéséhez. Csodálatos illatú, természetes parfümért tegyél egy vagy két csepp ylang ylang-ot a csuklódra. Ez a parfüm nyugtató aromát is ad.

Támogasd tested ylang ylang illóolajjal. Az ylang ylang olajról ismert, hogy antioxidáns támogatást nyújt. A test antioxidáns támogatásának növelése érdekében alkalmazd belsőleg. Vízzel vagy zöldségkapszulában. 

Útmutató

Párologtatóban: használj 3-4 cseppet a választott diffúzorba

Belső használat: hígíts fel egy cseppet 1,5 dl folyadékban

Helyi alkalmazás: egy-két cseppet vigyél fel a kívánt területre. Hígítsuk hordozóolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080

Vásárláshoz kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Törzsvásárlóknak 25% kedvezmény, úgy gondolom megéri jelentkezni!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok keverésének útmutatója