doTERRA terjeszkedés számokban (2021-es jelentés 5/18)

 

Már a kezdetektől fogva világos volt, hogy a doTERRA egy olyan útra lépett, amely túlmutat az illóolajokon. Az egészség, a wellness és a jótékonykodás révén vállalatunk mindig is az ügyek szolgálatában állt, és a gazdasági szerepvállalásra törekedett. Emiatt a doTERRA vonzza az erős küldetéssel és értékekkel rendelkező embereket, köztük azokat is, akik igazodnak a mi éles felelősségérzetünkhöz, hogy visszaadjuk a világnak.

Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely a személyes megerősítésen alapul. Üzleti modellünk, beszerzésünk stratégiánkat és humanitárius erőfeszítéseinket úgy alakítottuk ki, hogy hogy az embereknek megadjuk az erőforrásokat és eszközöket ahhoz, hogy önállóságra tegyenek szert. 

Ma, mindössze 14 évvel a doTERRA megalapítása óta, a tisztaság iránti kompromisszummentes elkötelezettségünk egy egész iparágat alakított át. A doTERRA ma már a világ legjelentősebb illóolaj- és személyiségfejlesztő vállalata, amely 134 nemzet életére van hatással, és 47 országból szerez be illóolajokat. 

A Verify Markets 2021-ben a doTERRA-t a világ legnagyobb illóolaj-vállalatának nevezte - egy 20 milliárd dolláros növekvő piacon, amely az előrejelzések szerint a jövőben kétszámjegyű növekedést fog tapasztalni. Napjainkig több mint 10 millió ügyfelünk van, és büszkék vagyunk arra, hogy aktív ügyfeleink több mint 67%-a minden évben velünk marad. Az Egyesült Államokban ez az arány még magasabb, 70%. Figyelemre méltó megtartási arányunk jól mutatja a termékeink minőségét.

 

 


 

Növekedésünk kibővíti a megerősítés lehetőségeit 

Csak 2021-ben két virágzó új piacot nyitottunk meg: Thaiföld és Izrael. 2022-ben várhatóan több mint 25 millió megrendelést fogunk szállítani ügyfeleinknek 86 országban.

Az új piacokon való növekedést országon belüli ügyfélszolgáltató központok megnyitásával támogatjuk. Ezek a struktúrák lehetővé teszik, hogy magas színvonalú, anyanyelvi támogatást nyújtsunk. Az elmúlt évben telefonközpontot nyitottunk Budapesten, hamarosan pedig Mexikóban is nyitunk egy telefonközpontot.

Brazília kivételes növekedést produkál, és annak támogatására, hogy a közelmúltban új irodát és telefonközpontot nyitottunk São Paulóban, amely közel hatszor akkora, mint korábbi irodánk.

Egy másik friss bővítés a Lindon Fulfillment Center megnyitása, amely Utah-ban található vállalati irodáink közelében épült. Ez a korszerű létesítmény megerősítette terjesztési, teljesítési és szállítási képességeinket. Megnyitása óta volt olyan nap, mikor rekordmennyiségű, 42.000 rendelést szállított le egyetlen nap alatt. Ez a létesítmény a mai napig 5,1 millió megrendelést teljesített az Egyesült Államokban.


Megjelent angolul a doTERRA 2021-es évi jelentésében.

Fordította: © Komáromi Szabolcs



Illóolaj vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában