Esettanulmány: Cork doTERRA gyártóüzem (Írország) (2021-es jelentés 15/18)

 

Európai gyártásunk Cork-i központunk, Írország

A doTERRA egy összetett és dinamikus vállalat, amelynek 86 országban vannak ügyfelei, és 47 országból származnak az illóolajok. Az aromaterápia és az illóolajok globális piacának vezetőjeként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vezető szerepet töltsünk be a teljes szénlábnyomunk csökkentésében. 

 

 

A corki központnak köszönhetően 2021-ben 2064 tonnával csökkentettük szállítmányaink szén-dioxid-kibocsátását, és 45-90 nappal csökkentettük az Egyesült Államokból Európába történő szállítási időt.

Hatékonyságunk és környezeti hatásunk javítása érdekében 2020 októberében megnyitottuk a doTERRA európai gyártási központját. Az írországi Corkban található, 95 000 négyzetméteres létesítményben van egy raktár a szállításhoz és az átvételhez, valamint egy teljesen működőképes laboratórium az illóolajok tesztelésére. A Utah állambeli Pleasant Grove-ban található fő gyártóüzemhez hasonlóan a világ minden tájáról származó közvetlen forrásainkból származó illóolajokat becsomagoljuk és a teljesítési központokba szállítjuk, és minőség-ellenőrzési vizsgálatnak vetjük alá. A Cork-i létesítmény termékeket gyárt és forgalmaz az európai piacon, és további piacokon is növeli a kapacitást, beleértve a Közel-Keletet és Afrikát.

 


2021-ben a létesítmény 3,8 millió palackot gyártott 96 különböző illóolajból - többek között borsmentából, levendulából, vadnarancsból, eukaliptuszból és rozmaringból. A létesítmény 20 további munkahelyet teremtett, és összesen 45 alkalmazottat foglalkoztat.

 

Megjelent angolul a doTERRA 2021-es évi jelentésében.

Fordította: © Komáromi Szabolcs



Illóolaj vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában