Esettanulmány: doTERRA illóolaj kutatási kampány (2021-es jelentés 18/18)

 

Dr. Russell J. Osguthorpe, MD, kezdetben elutasító volt a páciensei által alkalmazott integratív gyakorlatokkal kapcsolatban, beleértve az illóolajok használatát. "Amikor a doTERRA-hoz való csatlakozáson gondolkodtam, több száz kutatási cikket olvastam át, és olyan klinikai kísérleteket találtam, amelyek teljesen megváltoztatták a véleményemet arról, hogy az illóolajok hogyan befolyásolhatják valaki egészségét."

A doTERRA orvosi vezetőjeként Dr. Osguthorpe szenvedélye az illóolajok használatának alapos kutatással történő igazolása.

A doTERRA elmúlt 14 évben végzett munkájának köszönhetően 2021-ben többéves kampányt tudtunk indítani a legjelentősebb kutatóintézetekkel. Korai eredményeink jelentősek voltak. 

Duplikálható tudományos stratégia

A kutatóintézetek bizonyítják a doTERRA illóolajok kiválóságát, és validálják klinikai környezetben való alkalmazásukat. Ezek a kezdeti vizsgálatok a levendula tisztaságát, konzisztenciáját és hatásosságát értékelték, és meghatározták azt a kutatási módszertant, amelyet további doTERRA illóolajokra is alkalmazni fognak.

Tisztaság

A lektorált és publikált Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis 10 kutatása azt mutatja, hogy a piacon lévő levendulaolajok kétharmada szennyezett és gyengébb minőségű. (Mei Wang, Jianping Zhao, Zulfiqar Ali, Cristina Avonto, Ikhlas A. Khan, A levendula illóolaj hitelesítésének és minőségértékelésének újszerű megközelítése, Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, 199. kötet, 2021, 114050, ISSN 0851-7051)

Eközben a tanulmány elismeri, hogy a doTERRA levendula illóolaj a legmagasabb minőség – az az aranystandard, amelyhez az összes többi levendulaolajat mérik.

Következetesség

A doTERRA levendula illóolaj több tételben és több éven keresztül is konzisztens. Ugyanez a Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis tanulmányból kiderül, hogy a levendulában található fő kémiai vegyületek nagyon konzisztensek voltak több tételben és több éven keresztül is.

 

 

Hatóerő

A hatékonyság alapja a következetesség és a tisztaság. Mivel a doTERRA levendula évről évre konzisztens, és nagy a tisztasága, jobban felszívódik, mint a jelenleg forgalomban lévő szintetikus társai. A Prime Meridian Health és a National Center for Natural Products Research közreműködésével végzett tanulmány kimutatta, hogy a doTERRA levendula illóolaja majdnem kétszer annyit ér el a szervezetben, mint a szintetikus.

A doTERRA illóolajok konzisztenciája azt is jelenti, hogy Wellness Tanácsadóink és fogyasztóink mindig ugyanabban az összetételben bízhatnak, amikor levendula illóolajunkat használják. 

A kutatók és a fogyasztók egyaránt

A kutatás azt mutatja, hogy a doTERRA levendula illóolajban található kulcsfontosságú kémiai vegyületek konzisztenciája hasonló a tömegesen előállított, egészséggel kapcsolatos termékek összetevőinek konzisztenciájához. Ez a következetesség kulcsfontosságú a kiszámítható, megbízható eredmények eléréséhez, amelyek a fogyasztók és a kutatók számára egyaránt fontosak.

További forradalmi kutatások várhatók

A doTERRA bizonyított tisztasága, konzisztenciája és hatékonysága megnyitja az utat kutatásunk és termékinnovációnk következő szakaszai előtt.

doTERRA levendula: A tisztaság, a konzisztencia és a hatékonyság aranystandard-je

 

 

Megjelent angolul a doTERRA 2021-es évi jelentésében.

Fordította: © Komáromi Szabolcs



Illóolaj vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában