doTERRA Wellness Tanácsadói modell (2021-es jelentés 6/18)

A gazdasági gyógyulás és mobilitás eszköze

Annak érdekében, hogy ügyfeleink a legjobb személyes illóolaj-oktatást és tapasztalatot nyújtsák, a doTERRA közvetlen értékesítési modellt alkalmaz. Ez a megközelítés lehetővé teszi a Wellness Tanácsadók számára, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen az ügyfelekkel, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megismerjék és megtapasztalják az illóolajokat olyan személytől, akit ismernek és akiben megbíznak. Ez a modell nemcsak a legideálisabb oktatási élményt nyújtja az ügyfeleknek, hanem lehetőséget teremt a Wellness Tanácsadók és családjaik számára, hogy kiegészítsék családi bevételeiket, esetenként akár jelentős anyagi jutalmakat is elérve. Csaknem kétmillió Wellness Tanácsadó használja és értékesíti a doTERRA termékeket szerte a világon, és több mint 13 000-en keresnek több mint 10 000 dollárt évente jutalékként.
 
A Wellness Tanácsadók többféle úton is megtalálják az utat a doTERRA-hoz. Vannak, akik megtapasztalták termékeink életre szóló előnyeit, és meg akarják osztani ezeket a világgal, míg másokat a gazdasági szükséglet és a rugalmas munkabeosztás vonz.
 
 


 
Hiszünk abban, hogy az egyéni sikerek megerősítése végső soron képessé tesz bennünket arra, hogy több munkahelyet és életet tudjunk támogatni a Co-Impact Sourcing erőfeszítései révén. Emiatt lépésről lépésre haladó tervet nyújtunk Wellness Tanácsadóinknak, és támogatjuk őket vállalkozásaik elindításakor, építésekor és bővítésében. A doTERRA tanúsítási programokat dolgozott ki az értékesítés és az üzletépítés területén, hangsúlyt fektetve az egyéni erősségek azonosítására és fejlesztésére. Képzéseket, eszközöket és forrásokat is kínálunk Wellness Tanácsadóink számára, hogy szabadon vigyék vállalkozásukat, ameddig csak akarják: 
 
- Támogató közösség
- Havi képzések és előadások
- Közösségi média tanfolyam
- Digitális marketing csomag
- Személyes fejlődési program
- Podcastok és webináriumok
- Folyamatos illóolaj oktatás

Nagy hangsúlyt fektetünk a gazdasági szerepvállalásra és a lehetőségekre, ezért gondosan felkészítjük Wellness Tanácsadóinkat arra, hogy sikereket érjenek el. A doTERRA-val való üzletfejlesztés és a növekvő pénzügyi jutalmak megszerzése azt is jelenti, hogy a Wellness Tanácsadó ranglétrán előrébb léphet azáltal, hogy megosztja termékeink előnyeit a világgal.

 

 

2021 decemberében a Wellness Tanácsadók 12 hónapos megtartási aránya 67,6% volt.


Free to give

A doTERRA a gazdasági gyógyulás eszköze. Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a közvetlen értékesítő cég, amely kiemeli az embereket az adósságból. A doTERRA által szponzorált Free to Give ösztönző program célja, hogy ösztönözze a doTERRA-ban érintetteket az adósság törlesztésére, hogy jobb helyzetben legyenek másoknak visszaadni.

A programmal 839 embernek segítettünk hitelkártya-tartozás törlesztésében, 1116-nak diákhitel és orvosi számla kifizetésében, 1087-en autótörlesztésben, 763-an jelzáloghitel-törlesztésben, 117-en pedig teljesen adósságmentessé váltak.

 

11,45%-a a Wellness Tanácsadóknak 2021-ben karrierszintet lépett.

 

Megjelent angolul a doTERRA 2021-es évi jelentésében.

Fordította: © Komáromi Szabolcs

 

Illóolaj vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj