Esettanulmány: doTERRA abode (2021-es jelentés 14/18)


A doTERRA-nál rendíthetetlenül elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett, és büszkén állunk új otthoni ápoló- és tisztítószercsaládunk mögött. A doTERRA abode mögött álló szándék kettős: egy egészséges otthon és egy egészséges bolygó - és ezt a megközelítést szorgalmasan beépítettük a formulákba és a csomagolásba. Az abode termékcsaládot a fenntarthatóság szem előtt tartásával hoztuk létre, és tükrözi elkötelezettségünket, hogy eltávolítsuk a műanyagot az ellátási láncunkból, csökkentsük a szénlábnyomunkat, és innovatív megoldásokat találjunk a kihívást jelentő környezeti kérdésekre.

Biztonságos, nem mérgező összetétel

A doTERRA abode termékcsaládunk tiszta, természetes és nem mérgező tisztítószereket tartalmaz az otthonok védelmére, olyan koncentrált formulákkal, amelyek egyszerre egyszerűek és hatékonyak. Az abode termékcsalád tartalmaz egy többcélú felülettisztítót, folyékony mosogatószert, mosogatógép- és mosógépkapszulákat, valamint egy kézmosó és testápoló kombinációt. Mindegyik termék doTERRA CPTG Certified Pure Tested Grade illóolajokat tartalmaz.

Egyre több kutatás utal arra, hogy a szintetikus tisztítószereknek való kitettség káros lehet. A tiszta otthon azonban nem függ a durva vegyszerektől. Ennek megfelelően az abode termékcsalád mentes az olyan káros vegyi anyagoktól és toxinoktól, mint a parabének, formaldehid, PEG, színezékek, szintetikus illatanyagok és műanyag töltőanyagok, például szilikonok és kőolajból származó összetevők.

Környezettudatos csomagolás és forgalmazás

A doTERRA abode megalkotásakor alaposan megnéztük a formuláinkat és a csomagolásunkat. Az üveg, az alumínium és az újrahasznosított anyagok kiválasztásával jelentősen csökkentettük az egyszer használatos műanyagok használatát. Emellett az abode termékcsalád újratöltési modellt használ, olyan üveg adagolóflakonokkal, amelyek újra és újra felhasználhatók.

A csomagolás és a felesleges szállítmányok minimalizálására is nagy lehetőségek vannak. A csomagolás és a szállítási méret csökkentése és a vízszállítás elkerülése érdekében lehetőség szerint a koncentrátumokat választottuk. A következő évben várhatóan 1.145.525 műanyag palackot távolítunk el az ellátási láncunkból azzal, hogy egyszerűen áttérünk a kézmosókoncentrátumokra.

A jövő modellje

A doTERRA abode egy közvetlen befektetés a fenntarthatóbb Föld kialakításába, és arra ösztönzött minket, hogy közelebbről megvizsgáljuk más termékeinket is. Aktívan dolgozunk a meglévő termékek frissítésén, hogy tovább csökkentsük a környezeti lábnyomunkat.

Jelen bejegyzés írásakor az abode termékcsalád még nem kapható Európában.


Megjelent angolul a doTERRA 2021-es évi jelentésében.

Fordította: © Komáromi Szabolcs



Illóolaj vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában