doTERRA Balance kiegyensúlyozó keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az életnek vannak hullámvölgyei. A Balance keverék meleg, fás aromája a nyugalom és a jólét érzetét kelti, miközben helyreállítja a test természetes egyensúlyát kívül és belül. 

A lucfenyő, hofa, tömjén, kék varádics, római kamilla és frakcionált kókuszolaj tökéletes keveréke olyan magával ragadó illatot áraszt, ami békés, pihentető légkört teremt. A doTERRA Balance egyik alkotóolaját, a lucfenyőt már az indiánok is előszeretettel használták mind egészségügyi, mind spirituális célokra, és a mai napig alkalmazzák a szellem és a test egyensúlyának helyreállításához. A hofa, a kék varádics és a kék kamilla csillapító hatást váltanak ki, míg a tömjén kiegyensúlyozó, összhangot teremtő hatással van az érzelmekre.

Elsődleges előnyök

  • a test minden pontjára kiterjedő, teljes körű relaxációt biztosít
  • hozzájárulhat a csillapító hatás megteremtéséhez
  • békés, kiegyensúlyozott közérzetet teremt 

Aromajegyek: légies, friss, édes, fás

 

Összetevők

lucfenyőlevél (segíti az érzelmi felszabadulást)

hofalevél (nyugtató hatást nyújt; növeli a lelki tudatosságot)

tömjéngyanta (elősegíti a meditációt, javítja a hozzáállást és felemeli a szellemet)

kék varádics virága (enyhíti a haragot és elősegíti az önuralom érzését)

kék kamilla virága (nyugtatja az idegeket)

illatcserje virága (Osmanthus)

frakcionált kókuszolaj

 


Használati módok

A test ellazulása az elmével kezdődik. Segíts tested kikapcsolódásában, az érzelmeidre összpontosítva először. Használd a doTERRA Balance illóolajkeveréket az érzelmek megalapozásához, hogy egész tested teljesen nyugodtan érezhesse magát, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Ez az érzelmileg kiegyensúlyozó keverék remek olaj, amelyet meditáció vagy jóga gyakorlatok során használhatunk.

Kezdd jól a napot azzal, hogy egy kis doTERRA Balance-ot csempészel a lépteidbe. Miután felébredtél, tegyél egy-két csepp doTERRA Balance-t a talpadra. Ez elősegíti a nyugalom érzését a nap folyamán.
A doTERRA Balance a lábadra is egész nap alkalmazható, hogy csökkentsd a stressz érzését.

Autós kirándulás a láthatáron? Mindenképp hozz magaddal doTERRA Balance-ot. Azokra a hosszú órákra, mikor vezetsz, a doTERRA Balance párologtatása segít a nyugtató környezetet megteremtésében. Amint megtapasztalod a doTERRA Balance derűs érzését, kíváncsi leszel, hogyan tettél meg hasonló utakat eddig nélküle.

A doTERRA Balance az egyik illóolaj, amelyet az AromaTouch technikában használnak. A doTERRA Balance illóolajkeverék fontos az AromaTouch élmény szempontjából, mert segít előidézni az érzelmi harmóniát és kikapcsolódást. Tapasztald meg a doTERRA Balance gazdagító előnyeit az AromaTouch kézmasszázs során, akár saját kezeden alkalmazva, akár másvalakivel elvégeztetve a kézmasszázst. Az AromaTouch kézmasszázs nagyszülőn is elvégezhető, a pihent, nyugodt érzésért.

Ha időnként szorongást érzel, alkalmazd a doTERRA Balance-et a csuklódon és a nyakadon. A doTERRA Balance illóolaj keverék helyi alkalmazása segítenek a szorongó érzéseken, amikor azok felmerülnek.

A doTERRA Balance egyik fő előnye, hogy képes nyugalmat teremteni. Amikor érzelmileg túlterheltnek érzed magad, tegyél egy lépést hátra, és add meg magadnak a békét, amire szükséged van.
Párologtass doTERRA Balance-t vagy alkalmazd helyileg a nyugodt környezet megteremtésének érdekében, hogy érzelmileg kiegyensúlyozottan tudd elvégezni az előtted álló feladatokat.

Kevés időd jut arra, hogy hátradőlj és hagyd, hogy az elméd ellazuljon? Érzelmileg megalapozó élmény érdekében tegyél egy vagy két csepp doTERRA Balance-t a tenyeredbe és mélyen lélegezd be. Ugyanezek az eredmények érezhetők a doTERRA Balance illóolaj-keverék üvegének egyszerű kinyitásával és az orrodtól pár centire tartott doTERRA Balance mély lélegzésével.

Lefekvés előtt vigyél fel doTERRA Balance-t a talpadra. Ez pihentető és nyugtató keverék ösztönzi a nyugodt éjszakai alvást.  

Támogasd az egész test kikapcsolódását azáltal, hogy a doTERRA Balance-t adsz a fürdődhöz. A doTERRA Balance segít ellazítani a testet és megnyugtató élményt nyújt. Azokért a pillanatokért, amikor időre van szükséged a kikapcsolódásra és a feltöltődésre, adj hozzá néhány csepp doTERRA Balance-ot néhány Epsom sóval a fürdővízbe. Imádni fogod, amilyen könnyen kiváltja az egyensúly és a nyugalom érzését.


Hogyan használd

Párologtatás: Használj 3-4 cseppet a választott diffúzorba.

Külsőleges alkalmazás: Masszázshoz keverj össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. 

Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. 

Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Szinergikus hatás

A doTERRA Balance jól elegyedik tömjén, bergamott, borsmenta, koriander, doTERRA Forgive, Citrus Bliss és Wintergreen illóolajokkal párologtatás során.

Figyelmeztetés

Csak külsőleg! Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követően legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

 


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek