Fenntartható működés az olaszországi raktárunkban

Ahogy a doTERRA-termékek iránti kereslet egyre nagyobb méreteket ölt Európa-szerte, ez az olaszországi raktárunkról is elmondható, amelyet még az év első felében nyitottunk meg, hogy segítsen lépést tartani közösségünk nagy iramú növekedésével. A doTERRA továbbra is arra törekszik, hogy fenntartható működést valósítson meg valamennyi európai raktárában a környezetvédelem iránti szakadatlan elkötelezettségünk részeként.  

 

Michael Auras (üzemeltetési igazgató EMEA)

- A legújab raktárunk Olaszországban, Milánóban található, innen szolgáljuk ki dél-európai és svájci wellness tanácsadóinkat. Azért hoztuk létre, hogy lerövidítsük az átfutási időket, illetve, hogy jobb kiszolgálást nyújtsunk a vásárlóknak. 


John Visser (logisztikai alelnök)

- Nemzetközi piacaink esetében biztosítjuk, hogy a termékeink eljussanak a nemzetközi piacok teljesítési központjaiba. Ha Olaszországban is létrehozunk egy teljesítési központot, akkor nagyobb területet tudunk lefedni, és még több vásárlót érhetünk el. 


Domien Peters (kereskedelmi főigazgató Radial Europe)

- A doTERRA partnereként végzett munkát igazi sikertörténetnek tekintjük. Együtt növekedünk. Vállalati szinten is jó párost alkotunk. Az olyan vállalatokkal szeretünk együtt dolgozni, mint amilyen a doTERRA. 


Stefano Scognamiglio (telephely vezető Radial Italy)

- A 2019. októberi indulás óta dolgozom itt egy egészen kis csapattal. Jelenleg az egész csapat 40 főből áll. 


Matteo Pignataro (doTERRA csapatvezető Radial Italy)

- Izgalmas dolog a doTERRA-val dolgozni. Olyan pozitív szemléletű emberekkel vagyunk körülvéve, akik mindannyian ugyanarra törekednek. Kifejezetten odáig vagyok azért, hogy mennyire odafigyelnek a termékeikre, és mi is ugyanennyire odafigyelünk ezekre a termékekre. 


Öt évvel ezelőtt évente körülbelül 200.000 rendelés tette ki azt a volument, amellyel dolgoznunk kellett. Mára 2,4 millió megrendelést kezelünk.



Stefano Scognamiglio

- Kilenc országot szolgálunk ki. 2022-re az a terv, hogy innen mintegy 5-5,5 millió tételt szállítsanak ki. A doTERRA olasz és svájci vásárlóit 24 órán belül ki tudjuk szolgálni, az összes többi országot pedig 48 órán belül.

Először a raklapok érkeznek be az Egyesült Államokból és Írországból, ezután kezdődik a rendelések összekészítése és csomagolása a vásárlók számára. A doTERRA egyre fenntarthatóbbá válik Európában. Az elmúlt évben 100.000 négyzetméterrel kevesebb műanyagot használtunk fel annak köszönhetően, hogy már nem zsugorfóliázzuk a termékeinket. Emellett olyan anyagokat is használunk, amelyet korábban már újrahasznosítottak, és amelyek könnyen újrahasznosíthatóak. Ez mind egyenesen következik a vállalat új jövőképéből: segítünk a világnak meggyógyulni. 

Ez az az út, amelyre ráléptünk, és amelyen továbbra is haladni fogunk. Nem fogjuk feladni, legyen szó a térkitöltő anyagainkról, vagy a csomagolásról, és még nagyobb hangsúlyt fektetünk majd az ökológiai lábnyomunkra. 

Minden kezdeményezésünk, mindent tettünk napi szinten azt szolgálja, hogy támogassuk a vásárlóinkat és a wellness tanácsadóinkat a piacon. 

Az operatív tevékenységek nagy szerepet játszanak majd abban, hogy 2023-ra megháromszorozzuk a hatásunkat.

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció