doTERRA hair hajerősítő kondicionálószappan

A doTERRA hajerősítő kondicionáló szelet a haj simítására, hidratálására és erősítésére szolgál.

 

Copyright © Komáromi Szabolcs 2022. 

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

 

A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) rozmaringgal és mentával átitatott, tápláló, hidratáló formula kihasználja a vitaminokban és antioxidánsokban gazdag fermentált rizsvíz erőteljes előnyeit. A frissítő menta és a helyreállító rozmaring gondoskodik a haj megfiatalításáról és egészségéről. Ez a kondicionáló szappan biztonságos a színezett haj számára, és minden hajtípushoz jó. A szulfát-, parabén-, ftalát-, szilikon-, szintetikus illatanyag- és színezékmentes, koncentrált, fenntartható és etikus forrásból származó szappan. A doTERRA hajkondicionáló szappan környezetbarát, bioalapú és újrahasznosítható anyagokat használ, nem tartalmaz műanyagot, és közel 4 dl vizet takarít meg. 



Használata

Hajmosás után használd. Dörzsöld a szappant nedves kézzel, és vidd fel közvetlenül a hajra, a haj közepére és a hajvégekre összpontosítva. Alaposan öblítsd ki. A hosszabb élettartam érdekében tartsd szárazon két használat között. Szobahőmérsékleten tárold. Kerüld a túlzott hőhatást.

 

 

Elsődleges előnyök

  • Kisimítja, hidratálja és erősíti az összes hajtípust az erjesztett rizsvízzel.
  • Táplálja, hidratálja és javítja a haj szerkezetét.
  • Frissít a mentával és a rozmaringgal, így a haj megfiatalodik és egészségesnek érzi magát
  • Biztonságos a színezett haj számára, és mentes a szulfátoktól, parabénektől, ftalátoktól, szilikonoktól, szintetikus illatanyagoktól és színezékektől.
  • Víz- és helytakarékos, csökkenti a műanyaghasználatot, és könnyen szállítható

 

 

Kulcsösszetevők

Bergamottmenta

A bergamottmenta esszenciális olajat egy virágzó, évelő növényből nyerjük, amelynek virága ibolyaszín, levelei pedig szív alakúak. A neve ellenére a bergamottmenta semmilyen rokonságban nem áll az ugyancsak bergamott néven ismert gyümölccsel. A levendulához hasonlóan a bergamottmenta fő összetevője is a linalool és a linalil-acetát. Frakcionált kókuszolajjal elegyítve ideális egy nyugtató és enyhítő, edzés utáni masszázshoz. A bergamottmenta levendulára emlékeztető és mentás aromája pompás kiegészítőül szolgálhat egy meleg, pihentető fürdőhöz.

Vörös cédrus

Az intenzív árnyalatairól és meleg, fás illatáról ismert vörös cédrus esszenciális olaj a bőrre gyakorolt jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthet. A hideg éghajlati övben honos fafajta jellemzően a magas hegyoldalakat kedveli, és akár 30 méter magasra is megnő. Külsőleg alkalmazva a vörös cédrus esszenciális olaj tisztító hatást fejt ki. Emellett pedig masszázsterápiás célokra is gyakran alkalmazzák szellemi és testi pihenés és megnyugvás céljából. 

Litsea

A Litsea cubeba vagy faggyúfa a Lauraceae, azaz a babérfélék családjába tartozó örökzöld fa, illetve cserjeféle. A litsea a növény terméséből nyert citromszerű esszenciális olaj. A Kelet-Ázsiában őshonos litsea hagyományos népi használata hosszú múltra tekint vissza Tajvan őslakosai körében, majd széles körben elterjedt Japánban, magán Tajvanon, Dél-Kínában és Délkelet-Ázsiában is. A benne lévő geraniál és nerál az indiai citromfűben is megtalálható, amely nagyon hasonló illatjegyekkel és tulajdonságokkal rendelkezik. 

Pálmarózsa

A pálmarózsa esszenciális olaj üdítő aromájában az édes és virágos illatjegyek dominálnak. A Délkelet-Ázsiában honos pálmarózsa az indiai citromfűhöz és a citronellához hasonlóan a perjefélék családjába tartozik. Akár a 3 méteres magasságot is elérheti, mielőtt betakarítják, megszárítják és gőzdesztilláció útján előállítják belőle a pálmarózsa esszenciális olajat. Ez az esszenciális olaj nagy arányban tartalmaz gerániolt, amely a rózsa esszenciális olaj aromájának is az egyik elsődleges összetevője. A bőrre gyakorolt fiatalító hatásai miatt a pálmarózsa esszenciális olajat gyakorta alkalmazzák különféle bőrápolási rutinok részeként. 

Rozmaring 

A rozmaring egy aromás, örökzöld bokorféle, amelynek a leveleit előszeretettel használják ételek, például töltelékek, sertéshús, báránysült, csirke- vagy pulykahús ízesítéséhez. Az ókori görög, római, egyiptomi és héber kultúrákban a nagy becsben tartott rozmaringot szent növényként tisztelték. Gyógynövényes és energizáló illata miatt a rozmaring esszenciális olajat aroma- és masszázsterápiás célokra is gyakorta használják.

 

Figyelmeztetések

Kerüld a szemmel való érintkezést. Csak külső használatra. Ha irritáció lép fel, hagyd abba a használatát.



Összetevők

Cetil-alkohol, behentrimónium-metoszulfát, Theobroma cacao (kakaófa) magjából előállított vaj, Butyrospermum parkii (shea) vaj, Oryza sativa (rizs) magjának fermentált szűrlete, sztearinsav, Oryza sativa (rizs) korpaolaj, inozitol, kalcium-pantotenát, Bambusa arundinacea (bambusz) levelének kivonata, Brassica oleracea italica (brokkoli) magjából kivont olaj, víz (aqua), Simmondsia chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, hidrolizált rizsfehérje, tokoferil-acetát, Oryza sativából (rizs) előállított por, Mentha citrata (bergamottmenta) olaja, Aloe barbadensis levelének a nedve, maltodextrin, Juniperus virginiana (vörös cédrus) fából kivont olaj, Litsea cubeba termésének olaja, Cymbopogon martini (pálmarózsa) olaja, Pogostemon cablin (pacsuli) olaja, mirisztinsav, Rosmarinus officinalis (rozmaring) leveléből/szárából kivont olaj, Leuconostoc/retekgyökér fermentációs szűrlete, Mentha canadensis (japán menta) leveléből/szárából kivont olaj, Rosa damascena (rózsa) virágának kivonata, kálium-szorbát, nátrium-benzoát

 

Copyright © Komáromi Szabolcs 2022. 

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 



 

Termék beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj