Biztonságos a levendula használata?

 

A levendulát évszázadok óta használják az emberek világszerte. A görögök a levendula egészségügyi tulajdonságait már az i. sz. első században dicsérték. Az ókori egyiptomiaknak a levendulát parfümként és a füstölőjük alapvető összetevőjeként használták. A rómaiak a szerelem gyógynövényének tartották, míg a kínaiak régóta befogadták a „Fehér virágolajat” egészségügyi előnyei érdekében.

A levendula amellett, hogy az egyik legnépszerűbb illóolaj, az egyik leggyakrabban tanulmányozott és tesztelt illóolaj is. Világszerte tudósok tanulmányozták és tanulmányozzák a levendulát a gyógyulást segítő, álmatlanság csökkentő, szorongás pillanatait enyhítő, antimikrobiális és gombaellenes jótékony hatásai miatt. Ez a kutatás magában foglalja a Mississippi Egyetem Nemzeti Természeti Termékek Kutatási Központja által a doTERRA levendulaolajról végzett tisztaság- és minőségi tanulmányokat.

Az esszenciális olajok biztonságos és hatékony használatáról sokáig lehetne beszélni, de mint tudjuk, sajnos nem minden illóolaj készül egyforma körülmények között. 
 
Minőség befolyásoló tényezők:
 
Mikor termesztik az adott növényt?
Hogyan termesztik?
A talaj minősége melyben növekszik.
Mikor takarítják be?
Hogyan takarítják be?
Hogyan tárolják?
Hogyan történik a lepárlás?
Hogyan palackozzák?
 
A doTERRA elkötelezett amellett, hogy a piacon fellelhető legtisztább, legmagasabb minőségű illóolajokat biztosítsa a felhasználók számára. Ahogy a kutatás tovább fejlődik, az alkalmazási módok mindegyikéről nagyobb megértésünk van. Minden alkalmazási mód biztonságos, beleértve a helyi és aromatikus felhasználást a különösen gondosan előállított és alaposan bevizsgált illóolajok esetében, valamint a címkéken feltüntetett ajánlott felhasználási mennyiségek és alkalmazások követése esetén.

Kiállunk levendulánk biztonsága és hatékonysága mellett, és továbbra is megteszünk mindent, hogy levendulánk elérhető legyen mindazok számára, akik kiváló minőségű, tiszta és biztonságos illóolajokra vágynak.

Az illóolaj biztonságával kapcsolatos további információkért látogass el a doterra.com oldalra.
 
 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal

Egy orángután gyógynövényt használt saját sebeinek kezelésére