Joghurtos zabpehely (felturbózva)
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.
Recept
Zab réteg:
¾ csésze zab
½ evőkanál lenmag
1 evőkanál kókuszreszelék
½ csésze + 2 evőkanál tej vagy tej alternatíva
½ evőkanál méz vagy ízlés szerint
1 csepp fahéj illóolaj
1-2 csepp vadnarancs illóolaj
3 evőkanál reszelt sárgarépa
1 ⅕ evőkanál apróra vágott aszalt sárgabarack
A felső réteghez:
⅓ csésze görög joghurt
⅛ teáskanál kurkuma por
Méz az édesítéshez (nem kötelező)
Adjunk
a zabhoz mindent, majd keverjük össze, helyezzük a tetejére a joghurtos
feltétet, és kb. 1 órán át hűtsük a hűtőben, amíg a zab magába szívja a
tej nedvességét, majd tálaljuk!
Köszönet és recept: doTERRA via kaylieshealthyrecipes
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!