Banánkenyér recept kardamommal
kép: simply-delicious-food.com |
Arra az esetre, ha egy csepp varázslatot szeretnél hozzáadni a banánreceptedhez! A kardamom hűvös, mentolos illata és íze miatt indiai édességekhez és teákhoz is hozzáadható.
1/4 csésze tej
6 evőkanál juharszirup
1 csepp kardamom illóolaj
2 1/4 csésze érett banánpüré
1 teáskanál sütőpor
1 csésze apróra vágott dió
6 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál vaníliakivonat
2 csésze liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál tengeri só
Egy tálban simára keverjük a tejet, olajat, juharszirupot, vaníliát, banánt és a kardamom illóolajat. Egy második tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat. Adjuk hozzá a banán keveréket. Dolgozzuk bele a diót. Sütőtől függően 80 fokon 0:45 - 1 órát sütjük.
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!