On Guard gyöngyök (beadlets)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

On Guard gyöngyöcskék (táplálékkiegészítő esszenciális olajokkal és édesítőszerekkel)

A doTERRA On Guard gyöngyöcskékkel egyszerűen és kényelmesen élvezheted a doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék előnyeit. A doTERRA On Guard gyöngyöcskék egy adag ízletes, vadnarancsból, szegfűszegből, fahéjból, eukaliptuszból és rozmaringból álló doTERRA szabadalmazott keveréket tartalmaznak apró zöldséggyöngyöcskékbe zárva, amelyek feloldódnak a szájban.

Az apró növényi gyöngyszemek könnyen használhatóak, és tökéletesek gyermekek és mások számára, akik esetleg nem képesek egy egész doTERRA On Guard+ Softgel-t bevenni. 



Elsődleges előnyök

  • egy adag ízletes vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring esszenciális olaj
  • egyszerű alternatívát kínál a doTERRA On Guard bevitelére
  • a praktikus gyöngyöcskék tökéletesek utazáshoz és útközben
  • segít támogatni az immunrendszer egészséges működését
  • frissíti a leheletet



Mit tartalmaz?

Fahéj

A fahéj édes, fűszeres aromája a világon mindenütt nagy népszerűségnek örvend. Egy trópusi, örökzöld fából nyerik, amely akár 14 méter magasra is megnő, kérge, levelei és virágai pedig igen magas illatanyag-tartalommal rendelkeznek. Habár a fahéj elsődlegesen a kulináris használati módok terén rendelkezik nagy múlttal, a belőle nyert esszenciális olaj valójában meglepően sokoldalú felhasználással kecsegtet. A fahéjat gyakran használják szájvizek és rágógumik ízesítéséhez.

Szegfűszeg

A szegfűszeg jótékony tulajdonságainak és használati módjainak felismerése egészen az ősi kínai és indiai kultúrákig nyúlik vissza. Ételízesítőként bármilyen fogásnak vagy desszertnek jellegzetes fűszeres ízt ad. A szegfűszeget fogászati készítmények, édességek és rágógumik előállításához is széles körben alkalmazzák az íze miatt. 

Eukaliptusz

A néha gumifaként is emlegetett eukaliptuszfa egy olyan örökzöld fafajta, amely akár a 15 méteres magasságot is képes elérni. Az eukaliptusz elsődleges kémiai összetevői az eukaliptol és az alfa-terpineol, amelyek nagyban hozzájárulnak a nyugtató masszázsélményhez. Az eukaliptusz esszenciális olaj pihentető és feszültségoldó hatást vált ki, és a bőr számára is előnyös tulajdonságokat kínál. 

Rozmaring

A rozmaring egy aromás, örökzöld bokorféle, amelynek a leveleit előszeretettel használják ételek, például töltelékek, sertéshús, báránysült, csirke- vagy pulykahús ízesítéséhez. Az ókori görög, római, egyiptomi és héber kultúrákban a nagy becsben tartott rozmaringot szent növényként tisztelték. Gyógynövényes és energizáló illata miatt a rozmaring esszenciális olajat aroma- és masszázsterápiás célokra is gyakorta használják. 

Vadnarancs

A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez.


Teljes összetevőlista

Közepes láncú trigliceridek (kókuszolaj, pálmaolaj), vadnarancs (Citrus sinensis) héjából kivont esszenciális olaj, szegfűszegbimbóból (Eugenia caryophyllata) kivont esszenciális olaj, sűrítőanyagok (agaragar, guargumi, glicerin), fahéj (Cinnamomum zeylanicum) leveléből kivont esszenciális olaj, aromák: fahéjból (Cinnamomum zeylanicum) kivont esszenciális olaj, eukaliptusz (Eucalyptus globulus) leveléből kivont esszenciális olaj, rozmaring (Rosmarinus officinalis) leveléből/szárából kivont esszenciális olaj, sűrítőanyagok (nátrium-alginát, karragén, kálium-klorid), édesítőszer (xilitol).




Használati módok

  • fogyaszd a téli időszakban, utazás közben, vagy amikor sok ember vesz körül
  • szopogass el egy-két gyöngyöcskét étkezés után
  • tartsd a neszesszeredben vagy az utazótáskádban a praktikus gyöngyöcskéket, ha útközben lenne szükséged egy kis plusz támogatásra



Az úton töltött napok nélkülözhetetlen kiegészítője

A doTERRA On Guard gyöngyöcskék egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak a doTERRA On Guard Védelmet nyújtó keverék valamennyi előnyének kihasználására – akár otthon, akár útközben! Mindenképpen tarts belőle az autódban, az utazótáskádban, neszesszeredben vagy a gyermeked hátizsákjában.
 

Használati utasítás

Naponta legfeljebb 5 gyöngyöcskét fogyassz.


Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépd túl a javasolt napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Várandósság, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultálj orvosoddal. Tartsd jól lezárva és hűvös helyen.



On Guard gyöngyök beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek