Rózsa illóolaj Bulgáriából (videó)

"Tényleg nem olyan nehéz. Az ember kezei egyszerűen táncra kelnek a virágokkal. Már kislány korom óta rózsaszedéssel foglalkozom és nagyon szeretem. A betakarítás a kedvenc időszakom az év folyamán."

 

 

 

Hamisítószerektől és mesterséges összetevőktől mentesen az egzotikus bolgár Damaszkusz rózsa helyileg alkalmazható a nap folyamán hangulatfokozásra és segít kiegyensúlyozni az érzelmeket. Rózsaolajjal gyönyörű, romantikus személyes illatot is készíthetsz, és alkalmazhatod nyakon, csuklón és a dekoltázson.

Egzotikus és magával ragadó illat, a doTERRA Rose ritka és tiszta bolgár damaszk rózsa illóolaját tartalmazza, amely megszépíti a bőrt és kiegyensúlyozza az érzelmeket, ezáltal ez az exkluzív olaj elengedhetetlen kelléke lehet a szépségrutinodnak. Ez vitathatatlanul a legértékesebb és legdrágább olaj a világon.

Édes, csalogató és összetéveszthetetlenül romantikus doTERRA Rose az egyik legértékesebb és legkeresettebb illóolaj a világon. Megdöbbentő, hogy 10 000 rózsavirágra van szükség, hogy 5 ml rózsa illóolajat előállítsanak. Csak egy csepp rózsa illóolaj gyönyörű illatot ad, amely csillapítja a stresszt és emeli a hangulatot.

 

Miért jó a rózsaolaj a bőrödnek?

Rose-zal is fokozhatod bőrápolási rutinod. Tökéletes helyileg alkalmazva, bőrápoláshoz, személyes illatanyagokhoz és terápiás célokra. A rózsa segít egyensúlyban tartani a bőr nedvességszintjét, és mivel fanyar tulajdonságokkal rendelkezik, helyileg alkalmazva segít csökkenteni a bőrhibák megjelenését. Használd az aggodalomra okot adó területeken naponta kétszer a bőrhibák megjelenésének csökkentése, az egyenletes bőrszín elősegítése és az egészséges arcszín ösztönzése érdekében.

A szerelem, szépség és a csábítás szimbóluma. A rózsákat évezredek óta imádják. A perzsák a középkorban tökéletesítették a rózsavíz és a rózsa illóolaj lepárlását. A rózsa híres volt arról, hogy képes javítani az arcszínt egész Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten. Manapság a rózsabokrok az egész világon jól ismert dísznövények. A rózsa illóolaj kiváló minőségű testápolók, illatanyagok, kozmetikumok és táplálkozási termékek összetevője.

Több száz rózsafaj van a világon. A damaszk rózsa (rose damascene) Ázsiából származik, és kiváló illatának és figyelemre méltó érzelmi előnyeinek köszönhetően az egyik legkívánatosabb rózsa. A damaszk rózsa aromája engedékeny és pihentető. Azt is mondják, hogy fiatalító.

Három doTERRA termék tartalmaz rózsaolajat:

- 5 ml-es esszenciális rózsaolaj

- 10 ml-es Rose Touch (rózsaolaj + kókuszolaj)

- 100 ml-es kézkrém (ezen termék megvásárlásával a doTERRA Alapítványát támogatod)

 

Vásárláshoz kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080

Regisztrálj törzsvásárlónak és 25% kedvezményt kapsz!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Illóolajok keverésének útmutatója