doTERRA On Guard fogkrém


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA fluoridmentes természetes fehérítő fogkrém egyesíti a szabadalmaztatott doTERRA On Guard tanúsított tiszta terápiás fokozatú illóolajok és más természetes összetevők védelmi előnyeit, amelyek segítik a fogak tisztítását, és a fogakat kíméletes polírozószerekkel fehérítik.

A doTERRA On Guard vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring illóolajok keveréke extra tisztító hatást nyújt.

Borsmenta és a kúszó fajdbogyó illóolajokkal az előző recepthez képest mentásabb íze lett. A xilit természetes édesítője a doTERRA On Guard fehérítő fogkrémnek, összességében egy frissítően egyedi fahéj-menta ízt ad. Frissesség és tisztaság egész nap.  

A hidroxi-apatit, egy természetben előforduló anyag, szájápolási összetevő, kísérleti kutatások azt mutatják, hogy képes segíteni a zománc ásványi anyag tartalmának helyreállításában. Annak érdekében, hogy a fogaid egészségesek legyenek, ne legyenek üregek és a zománc pusztulása csökkenjen, a zománcot folyamatosan újra kell építeni. A hidroxiapatit segít abban, hogy a fogak erősebbek, simábbak, egészségesebbek és kevésbé érzékenyek legyenek melegre vagy hidegre. 

Egy másik fontos összetevő a kovasav. Ez természetes csiszolószer, amely segít eltávolítani a fogfoltokat, de elég gyengéd ahhoz, hogy ne károsítsa a fogzománcot.

A frissített recept tartalmaz a mirha illóolajat is, amely előnyös a szájhigiéné szempontjából.

Kiszerelés: 125g 


Használata

Fogselymet követően borsónyi mennyiségű pasztát vigyél fel a megnedvesített fogkefére. Finoman, de alaposan moss fogat, lehetőleg minden étkezés után, reggel és este, vagy a fogorvos, orvos utasításai szerint. Az optimális eredmény érdekében használj utána doTERRA On Guard szájvízet. 

Figyelmeztetés

Használata kizárólag utasítás szerint. Tartsd távol gyermekektől.

Összetevők

Glycerin, Water (Aqua), Hydrated Silica, Calcium Carbonate, Xylitol, Hydroxyapatite, Cellulose Gum, Mentha piperita (Peppermint) Oil, Citrus sinensis (Wild Orange) Peel Oil, Eugenia caryophyllus (Clove) Bud Oil, Cinnamomum zeylanicum (Cinnamon) Leaf Oil, Cinnamomum zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Stevia rebaudiana (Stevia) Leaf Extract, Gaultheria procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Commiphora myrrha (Myrrh) Oil, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xanthan Gum.


Kapcsolódó bejegyzés:

Supermint fogkrém

On Guard szájvíz


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA sampon és kondicionáló

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Esszenciális "parfüm" receptek

Guaiacwood illóolaj parfüm balzsam

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Illóolajok keverésének útmutatója