Indiai citromfű betakarítási folyamata
A dél-indiai családi gazdálkodók által termesztett citromfű füstös, citrus illóolajat állítanak elő, amely különféle előnyöket kínál a felhasználó számára. A citromfüvet évek óta használják az ázsiai konyhában levesek, teák és curry-k, valamint halak, baromfik, marhahús és tenger gyümölcsei mellé. A citromfű tisztító és tonizáló hatású, és ezeket az előnyöket gyakran használják a bőrápolási termékekben.
Emily Wright - doTERRA alapító: Nyolc kilométert gyalogoltunk hegynek felfelé, jelenleg 2400 méter magasan vagyunk. Ez egy másik terület ahol a helyiek citromfüvet aratnak. Nagyjából 5-7 napjukba telik mire ezt a 100 holdnyi ültetvényt betakarítják.
Kézzel és sarlóval történik a betakarítás, aztán fogják ezeket citromfű kötegeket és konkrétan a fejükön viszik le a hegyről, ami ugye nyolc kilométer. Ahogy láthatjuk, nagyon kemény fizikai munkát jelent. Egész életükben ezzel foglalkoztak, hogy megélhetést biztosítsanak a családjuknak.
Citromfű olaj vásárláshoz és ezzel indiai családok támogatásához kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Regisztrálj törzsvásárlónak és 25% kedvezményt kapsz!
https://www.mydoterra.com/olajkert
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, hogy ne maradj le hasonló tartalomról! :)