doTERRA természetes tisztítókoncentrátum


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Amennyiben biztonságos, természetes módot keresel otthonod tisztítására, vagy már megtapasztaltad a doTERRA On Guard illóolaj keverék előnyeit, imádni fogod, hogy a doTERRA On Guard tisztító koncentrátum hogyan segít tisztán tartani otthonod, miközben friss, élénkítő aromát biztosít.

Csakúgy, mint a doTERRA On Guard keverék, a doTERRA On Guard Cleaner koncentrátum is védelmet nyújt bizonyos környezeti tényezők ellen.

Ezenkívül nyugodt leszel, mivel ezt a nem mérgező, biológiailag lebomló formulát használod az otthonod körüli felületek tisztítására.

Minden doTERRA On Guard termék tartalmazza a doTERRA On Guard illóolaj keveréket, amely olyan CPTG (Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű) illóolajokat tartalmaz, mint szegfűszeg, fahéj, vadnarancs, rozmaring és eukaliptusz, hogy erőteljes, energizáló illatot teremtsen. 


 

Felhasználás módjai és előnyök

Talán az egyik legnagyobb előnye a doTERRA On Guard tisztító koncentrátumnak, hogy biztonságos, nem mérgező módot nyújt otthonod tisztításához. Manapság az üzletek polcain számos felülettisztítószer tele van káros vegyszerekkel és méreganyagokkal. A doTERRA On Guard Cleaner Concentrate nem mérgező, biológiailag lebontható formuláját úgy tervezték, hogy a lakástulajdonosoknak természetes lehetőséget biztosítson az otthon körüli felületek tisztítására. Ha célod, hogy családod megóvd a méreganyagoktól, vagy ha gyermekeid vagy háziállataid vannak, akkor olyan felületi tisztítószer használatával, mint a doTERRA On Guard Cleaner Concentrate, nyugodtan tisztíthatod otthonod.

A doTERRA On Guard tisztító koncentrátum további előnye, hogy tiszta illóolajokat használ, amelyek tisztító tulajdonságaikról, valamint kellemes aromájukról ismertek. Az illóolajok, például a szegfűszeg, az eukaliptusz, a vad narancs, a rozmaring és a fahéj kombinációja természetes módon tisztítja otthonát, miközben megszünteti a szagokat és tiszta illatot hagy maga után.

Használd többcélú tisztítószerként úgy, hogy egyszerűen hozzáadod vízhez. Keverj össze két evőkanál doTERRA On Guard koncentrátumot 1 liter vízhez. A legpraktikusabb spray palackban, hogy könnyedén felvihesd az otthonod körüli felületekre.

A tiszta, CPTG® illóolajok mellett a doTERRA On Guard tisztító koncentrátum formula növényi felületaktív anyagokat is tartalmaz, hogy tovább javítsa a termék tisztító képességét. Ezek a növényi alapanyagok nemcsak hatékonyabb tisztítást tesznek lehetővé, hanem a környezetre is biztonságosak. Nem tartalmaz tartósítószert a család biztonsága érdekében, miközben hatékony háztartási tisztítószer marad.

játékok tisztítása vegyszermentesen
 

A felületek, például a munkalapok és a konyhai felületek tisztításával együtt a doTERRA On Guard Cleaner Concentrate kiválóan alkalmas a fürdőszobák tisztaságának és csillogásának megőrzésére is. Amikor legközelebb alaposan meg akarod tisztítani a fürdőszobádat, keverj össze három evőkanál doTERRA On Guard tisztító koncentrátumot 1 liter vízzel, és használd olyan felületeken, mint a csempe, munkalapok, fürdőkádak, zuhanyzók.

A doTERRA On Guard tisztítószer koncentrátum tányérok és edények tisztításához is hatékony. Edények tisztításához, egyszerűen keverj össze három evőkanál koncentrátumot 4 liter vízben. Tárold ezt a keveréket a konyhaszekrényben, hogy a közelben legyen, amikor biztonságos, hatékony módszert szeretnél az edények tisztításához.

 

Hogyan hígítsd

Univerzális tisztító: keverj össze 2 evőkanál koncentrátumot 1 liter vízzel.

Fürdőszoba: keverj össze 3 evőkanál koncentrátumot 1 liter vízzel.

Edények: keverj össze 3 evőkanál koncentrátumot 4 liter vízzel.

Nehezen tisztítható, ragadós felületek: Alkalmazd a koncentrátumot közvetlenül a területen és hagyd ázni. Kerüld a koncentrátum közvetlen használatát parkettán, keményfa padlón és természetes kövön. 


Kiszerelés: 355ml

Figyelem

A doTERRA On Guard Cleaner koncentrátumot csak háztartási tisztítószerként használd. Gyermekektől elzárva tartandó.

 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA abode - frissítő keverék