Kanadai lucfenyő illóolaj beszerzése (videó)

Emily Wright és Jean-Claude

Az erőteljes fa illóolajat, a fekete fenyőt a Picea Mariana fa tűiből és ágaiból desztillálják. Ismeretes, hogy pihentető légkört teremt, kezdd a napot a fekete lucfenyő hűsítő és megnyugtató előnyeivel.

Emily Wright - doTERRA társalapító: Itt állunk ennek a gyönyörű tajgaerdőnek a közepén, körülöttünk mindenütt kanadai fekete lucfenyők, mellettem pedig itt van a fekete lucból és a balzsamfenyőből nyert olajainkat beszállító partnerünk, Jean-Claude. Szeretném, ha megosztanád velünk a teljes ciklust, azaz a fekete luc kapcsán alkalmazott fenntarthatósági körforgásunkat.


Jean-Claude: Nem vágunk ki fákat, mivel már egy teljes iparág épül az építkezésekhez szükséges fák kivágására a kormány előírásainak megfelelően. És a kormány gondoskodik arról is, hogy ez biztosan fenntartható módon történjen. Így mi csak szépen összeszedjük azt a halom fát, amire a fakitermelő iparnak már nincs szüksége és rakásokban otthagy az erdőben. És a természet sem örül neki, mert nem hagy elegendő teret a környező növényzet növekedéséhez. Így mindenki nyer, mert olyasmit használunk fel, ami senkinek sem kell, miközben csodás termékeket készítünk belőle.

Emily Wright: Valami fenségeset alkottok belőle.



Jean-Claude: Miután beérkezik hozzánk a nyersanyag a telepre, felaprítjuk és betöltjük a lepárlóba. Úgy működünk együtt az itteni erőművel, hogy az épületekben található csapkerék segítségével az igényeinknek megfelelően gőzt juttatunk a lepárlóba.


A lepárló a helyi erőmű szomszédságában helyezkedik el. A fenntartható fakitermelés során keletkező melléktermék elégetésével termelnek energiát. Ez az erőmű állítja elő a gőzt, amelyre az olajok lepárlási folyamatához szükség van. A gőzért cserébe a lepárlás után megmaradt nyersanyag az erőműben kerül feldolgozásra, így egy teljesen zárt ciklusú folyamatot kapunk, nettó nulla környezeti hatással.


Jean-Claude: Tehát két csepp olaj segít valakinek enyhíteni valamilyen kellemetlenséget. Így tulajdonképpen minden 1,35 másodpercben segítek valakinek.

Emily Wright: Igen és milyen érzés?

Jean-Claude: Hát jó korán kelek érte minden reggel. A gyermekeimet is bevonom, hiszen ők lesznek a következő generáció, akik továbbviszik remélem a vállalkozásomat és még sokkal jobb hellyé teszik a világot az olajokkal.
 

A kanadai fekete luc egy erőteljes fás esszenciális olaj, amelyet a történelem során már az amerikai indiánok is használtak a bőr egészségének támogatásához, valamint spirituális gyógyító és tisztító gyakorlataikhoz. A Picea mariana, azaz kanadai fekete luc tűleveleiből és ágaiból lepárlással kinyert esszenciális olaj bornil-acetátban gazdag, amely egy ellazulást és nyugalmat elősegítő kémiai összetevő. Indítsd a napod kanadai fekete luc nyugtató hatásával, amelyet külsőleg és aromatikusan egyaránt alkalmazhatsz. Megerőltető testmozgás után, vagy ha testednek külső támogatásra van szüksége, nyugtató és kényeztető masszázshoz hordozóolajjal elkeverve masszírozd a bőrödbe a kanadai fekete luc olaját. A harmónia és kiegyensúlyozottság érzetének elősegítésére felviheted a tarkódra is a nap folyamán.
 

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080

Vásárláshoz kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Törzsvásárlóknak 25% kedvezmény, úgy gondolom megéri jelentkezni!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

A teljes videó magyar felirattal:

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Különböző típusú hordozóolajok (FCO)

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)