Mitől különleges a doTERRA?

A 2008-ban alapított doTERRA a terápiás minőségű illóolajok világgal való megosztásának küldetésére épült.

Miután meggyőződtek arról, milyen hihetetlen előnyök származhatnak e drága források felhasználásából, az egészségügyi és üzleti szakemberek egy csoportja elhatározta, hogy ezt a küldetést valóra váltja.

Létrehoztak egy vállalatot és elnevezték doTERRA-nak, eredete latin, amelynek jelentése:  

„A Föld ajándéka”.

Az első leküzdendő akadály azonban az volt, hogy olyan minőségi színvonalat hozzanak létre egy olyan iparágban, amelynek még soha nem volt ilyen.

Nem volt elég, hogy egyszerűen illóolajokat juttassunk az otthonokhoz világszerte; A doTERRA alapítói elkötelezték magukat, hogy csak a legjobb minőségű és legtisztább illóolajokat biztosítsák, hogy a családok biztosan tudják, hogy csak a legjobbakat használják szeretteik egészségének és jólétének népszerűsítésére.

Olyan nagyszerű elképzelés eléréséhez, mint az illóolajok világszintű biztosítása, elkötelezett emberekből álló csapatra van szükség.

Ezt a csapatot olyan embereknek kellene alkotniuk, akik elkötelezettek a kemény munka, a szenvedély és a jövőkép iránt.

Ez a csapat kezdettől fogva növekedett, de a küldetés ugyanaz marad - olyan illóolajokat biztosítani, amelyek mindenkit vonzanak a kezdőtől a szakértőig, és amelyek biztonságosan használhatók szeretteinken.

David Stirling: Kezdettől fogva a teljesen tiszta esszenciális olaj volt a legfontosabb a számunkra. A napjainkban elérhető esszenciális olajokat vagy mesterségesen állítják elő vagy módosítják. A lényeget abban láttuk, hogy az anyatermészet tökéletes és nem kell rajta változtatni. Tisztában voltunk azzal, hogy jobb megoldást kell találnunk.


Emily Wright: Biztosítanunk kellett a növényekből kinyert esszenciális olajok tisztaságát és hatékonyságát. Meg kellett győződnünk arról, hogy a természet jó gazdáivá váltunk. Hogy megőriztük az olajokat úgy, ahogyan a természetben megtalálhatóak.


David Hill: Ez nem csak arról szólt, hogy jobban csináljunk vagy kipróbáljunk valamit. Valóban úgy éreztük, hogy ez az út, amelyet követnünk kell és követni szeretnénk, ugyanakkor a piacnak is nagy szüksége volt erre.

 
Mióta gyermekeim vannak, az egészségvédelem természetes formáját keresem, mivel döbbenten tapasztaltam, hogy szülőként mennyire szűkösek a lehetőségek. Minden anya a legjobbat szeretné a gyermekeinek, így egy olyan termék, amely nemcsak 100%-ban biztonságos, de 100%-ban hatásos is, megfizethetetlen.

David Stirling: Fontos számunkra, hogy a lehető legtisztább, legerősebb, leghatékonyabb, legmagasabb minőségű esszenciális olajat állítsuk elő, de a folyamat során szeretnénk a világot is jobbá tenni.

Emily Wright: Rájöttem, hogy ezeknek az olajoknak küldetésük van, amely messze túlmutat mindannyiunkon: hogy a gyógyítás céljából kerültek a Földre. Ez egy csodálatos eszköz, amelynek értékét meg kell ismertetnünk az emberekkel.

 
Ez egy életstílus, egy gondolkodásmód és nagyon hálás vagyok, hogy egészségesebb életmódra váltottam és használom az esszenciális olajokat, hiszen erőt adnak.

 
Azok az orvosok, akik egyre inkább felismerik ezeknek az esszenciális olajoknak a terápiás hatás erősségét, a modern egészségügyi irányába tartó úton klinikai körülmények között is elkezdik alkalmazni őket.

 
 
Erről szól az egész, nem pedig az egyéni jólétről vagy az egyéni önmegvalósításról. Van valami, amit tehetünk, hogy segítsünk, hogy visszaadjunk.

 

 
Nincs másik olyan iparág, ami képes összekapcsolni az embereket és olyan lehetőséget adni a kezünkbe, amellyel segíthetnek egymásnak. Csak ez az egyesült, egész közösség. 


A szívem mélyén tudtam, hogy a doTERRA-val valami újat, valami egyedit tudtunk létrehozni, amelyre biztosan büszke lehetek majd.

 
Úgy gondolom, cégünk az egész bolygóra pozitív hatással van és oly könnyen rabul ejt, hiszen minden lépésével segít valakin, áldást vagy fényt jelent valakinek.

Néhányan felteszik a kérdést: "Megvalósult már az álom?" Ilyenkor mindig elgondolkozom ezen és azt kell mondanom, hogy sosem volt még olyan időszak a doTERRA története során, amikor az álmok ennyire valóságosak lettek volna, mint most.


Corey B. Lindley: Amit fontos megérteni, az az, hogy ez a modell igazából két dologra épül. A legjobbat adni és a legtöbbet segíteni.

David Stirling: Az elsődleges célunk az, hogy mindenki jobb emberré váljon. Az emberek újra álmodni kezdenek, kilépve a nagyvilágba, nagyszerű dolgokat visznek véghez és hamarosan több millió ember fogja érezni a hatást.
 
 
- - - 
 
Köszönöm, hogy elolvastad és megismerted a doTERRA küldetését.
 
Kérdés esetén ne vacakolj :) Írj vagy hívj! 70 433 6080
 
Barátsággal:
Szabolcs

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Alvás: Nicole Stevens arról, hogy miért kell a jó alvást az életed egyik fő prioritásává tenni, és hogyan tudod ezt megvalósítani