Zöld mandarin esszenciális olaj előállítása (videó)

A zöld mandarin esszenciális olajat a mandarinfa éretlen gyümölcséből sajtolják. Tulajdonságai közé tartozik a nyugtató hatás, belsőleg alkalmazva pedig szervezetünk működését támogatja.

Jared Moon - doTERRA beszerzési stratéga: Ma a szicíliai partnerünkhöz, a Simone Gatto vállalathoz látogatunk el. Lehetőségünk lesz bepillantani a zöld mandarin esszenciális olaj előállításába. Annak, hogy Wellness Tanácsadóink ellátogathatnak az olajok előállítását végző partnereinkhez, az az előnye, hogy szemtanúi lehetnek, micsoda szenvedéllyel készülnek ezek az olajok.


Vilfredo Raymo - doTERRA beszállító partner: A doTERRA eredeti és kiváló színvonalú olasz olajokat keresett, mi pedig olyan új ügyfeleket, akik a régi ügyfeleink szemléletmódját osztották, azaz fontosnak tartották a termesztők támogatását. A mi feladatunk, hogy az olajokat elérhetővé tegyük a végső fogyasztók, a vásárlóink számára. A világért se degradálnánk az olajok tisztaságát szennyező anyagokkal. Tartanunk kell a minőséget ahhoz, hogy a legjobb eredeti olajokat tudjuk előállítani.


Roveno Raymo - doTERRA beszállító partner: A családom immár 90 éve foglalkozik esszenciális olajok készítésével. Az olaj tisztasága és minden szennyezéstől való mentessége nagyon fontos, mivel elsődleges szempontnak tartjuk, hogy olyan termékeket adjunk el, amelyek olyan tiszták és természetesek, ahogy azok a természetben elérhetőek.


Jared Moon: A citrusok eltérnek az esszenciális olajokhoz felhasznált növények többségétől, ugyanis az olaj tulajdonképpen a héjukban található. Vegyünk tehát például egy szép zöld mandarint, ennek feldolgozását láthatjuk ma. Láthatjuk a gyümölcs átvételét, megtisztítását, majd azt, ahogy ezek az elképesztő gépek, mint valami óriási forgó sajtreszelők, felsértik a gyümölcsük héját, felszabadítva a benne található olajat, majd az olaj és a víz keveréke bekerül egy centrifugába, ahol a gyors forgástól az olaj végül különválik a víztől. Ez egy igazán lenyűgöző folyamat és érdekes az emberek számára, mivel merőben eltér a gőzdesztilláció hagyományos eljárásától.


Jared Auger - doTERRA európai ügyvezető: Szeretnénk, ha a lehető legtöbb ember megtapasztalhatná, megérinthetné, megfoghatná és megszagolhatná az alapanyagainkat. Nincs a lepárlókban tett látogatásokhoz fogható. Semmi sem ér fel a látvánnyal, ahogy ezek a remek munkások betakarítják az alapanyagokat, amelyekből végül majd kinyerjük ezeket a csodás és erőteljes esszenciális olajokat.
 
Íme a végeredmény, 15ml-es kiszerelésben:
 

Vásárláshoz kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Regisztrálj törzsvásárlónak és 25% kedvezményt kapsz!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

A teljes videó feliratozva megtekinthető itt:

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

doTERRA promóciók 2024. április