doTERRA 2021. februári újdonságok

Új hónap, új kedvezmények. :)

 

 

1. Már meglévő törzsvásárlók részére ajándék 15ml-es vietnámi eukaliptusz illóolaj jár, amennyiben február 15-ig 125PV értékű LRP (hűség rendelést adnak le. Az ajándék illóolaj nagykereskedelmi ára 15.25 euró.

Szeretnél márciusban ajándék terméket? Legyél törzsvásárló még februárban, keress bizalommal, segítek!

A vietnámi eukaliptusz (vagy más néven citromos eukaliptusz) esszenciális olajat az Ausztrália északi vidékein honos, magas törzsű és sima kérgű, citromos illatot árasztó kék gumifából nyerik ki. Számos helyileg kifejtett jótékony hatásának köszönhetően a vietnámi eukaliptusz esszenciális olaj intenzív támogatást biztosít a bőr számára. Ez az olaj ugyanakkor frissítő aromájáról is ismert, amellyel élénkítő légkört képes teremteni. Tartsd magadnál, bárhová is indulsz, arra az esetre, ha frissítő feltöltődésre lenne szükséged.  
 


2. Február hónapban 10%-os árkedvezménnyel vásárolható meg a HD Clear bőrápoló keverék. Így a kedvezményes nagykereskedelmi ára: 19.35 euró

A HD Clear külső, helyi használatra való keverék a HD Clear rendszer fontos eleme. Ez a fekete kömény magjából kivont olaj és CPTG minősítésű esszenciális olajok alkotta formula ideális az arc és a test célzott területein való alkalmazásra. A HD Clear helyi használatra való keverék tiszta, bársonyos arcbőrt biztosít minden korosztály számára. Itt a tökéletes alkalom, hogy tovább növeld bőrápolási rutinod hatékonyságát.  



Vásárláshoz kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080

Regisztrálj törzsvásárlónak a 25%-os kedvezményért, havi ingyenes termékért!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Esszenciális "parfüm" receptek

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA citrom esszenciális olaj