Visszatekintő az elmúlt évre

Kedves doTERRA család,

Nemrég múlt egy esztendeje a C-19 globális egészségügyi válságba sorolása óta. Miközben áttekintettem ezt a példátlan 12 hónapot, hála árasztott el, melyet érzek minden egyes tagért és a közösségért, amelyet közösen hoztunk létre. Természetesen szívszorító az elhunytak, megbetegedettek, az elszigeteltség, az igazságtalanság. 

Talán a leginkább elkeserítő a napi bizonytalanság. Mikor tér vissza a normális élet? Mikor szűnnek meg a polgári viszályok? Mikor csillapodik a félelem? Mikor gyűlhetünk össze, és élvezhetjük egymás mosolyát, ölelését?

Miközben elismerem az időszakok közötti mély különbségeket, azon kaptam magam, hogy egy másik jelentős bizonytalanságot idézek fel: 2008-at. Az USA-t éppen a modern történelem egyik legsúlyosabb gazdasági összeomlása fenyegette. A következmények gyorsak és globálisak voltak. A megtakarítások elpárologtak. Munkahelyek szűntek meg. Emberek elvesztették az otthonaikat. És mi csak éppen elindítottuk a doTERRA-t.

Meghatottan vagyok tanúja annak, hogy a doTERRA család töretlen rugalmassággal, szövetséggel és jótékonysággal válaszol a közelmúlt eseményeire. Wellness Tanácsadóink és vállalati csapatunk tagjai gyorsan alkalmazkodtak a változó körülményekhez, miközben soha nem tévesztették szem elől alapító jövőképünket és értékeinket. Az elmúlt 12 hónap során az alábbi figyelemre méltó dolgokat értük el:

  • Egy millió dollár felett adományoztunk a C-19 segélyezési erőfeszítéseinek szerte a világon.
  • Több mint 300.000 munkahelyet támogatunk a globális beszerzési erőfeszítéseink révén, és ezeknek a munkahelyeknek köszönhetően több mint 1.166.000 ember életére vagyunk hatással.
  • Három új wellness programot indítottunk el, melyek olyan termékeket biztosítanak, amelyek meghatározott egészségügyi célokat céloznak meg - immunitás, megkönnyebbülés, valamint elme és hangulat. 
  • Az eddigi legnagyobb online konferenciánkon több mint 81.000 résztvevő vett részt, 130 országból, és hasonló új részvételi rekordok születtek a világ különböző piacain is.
  • Megünnepeltük a doTERRA Healing Hands Alapítvány 10 éves évfordulóját, mely meghaladta a 30 millió dolláros globális adományt, melyet jótékony célokra fordítottunk.
  • Megjelent a doTERRA Nutrition termékcsalád, a természetes étrend-kiegészítő, köztük a fehérje, rost és porított zöldségek. Ezek tudományosan fejlesztett természetes összetevők azért vannak, hogy javítsák modern étrendünk azon területeit, amelyeknek a legnagyobb segítségre van szüksége az optimális egészség eléréséhez.
  • Megnyitottuk a szanaagi szakkórházat, amely kritikus, életmentő egészségügyi szolgáltatásokat nyújt Szomáliföld legtávolabbi, kiszolgáltatott lakosságának, köztük a nagy becsben tartott tömjéngyanta betakarítóinknak.

És ez a lista csak a felszínt karcolgatja. Rendkívüli beszerzési modellünk felkészített minket a kihívások idejére. A globális beszállítói hálózatunkkal folytatott stratégiai tervezés és az Ön türelme eredményeként átvészeltük az On Guard és alkalmanként más termékek ideiglenes hiányát az első hónapokban. De azóta jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre annak biztosítása érdekében, hogy fenntartsuk kedvenc termékeinek elérhetőségét. Valójában a tiszta, "Föld ajándéka"-ként emlegetett megoldások iránti kereslet ugrásszerűen nőtt az elmúlt 12 hónapban, amikor a családok megoldásokat kerestek egészségük megerősítésére.

Végül, - bár az elmúlt évet nem felejtjük el gyorsan -, megszilárdította bizonyosságomat az emberiség jóságában és a doTERRA emberközpontú küldetésének fontosságában.
 

Tisztelettel,

David Stirling

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj