Frissítő testvaj - doTERRA SPA

Kényeztesd bőröd a doTERRA SPA frissítő testvajjal, mely tökéletesen hidratál és jó érzéssel tölt el. A természetes gél shea és kakaómagvaj ötvözete, melyek jól ismertek mélyhidratáló hatásukról és arról, hogy elősegítik a bőr rugalmasságát. A jojobamagolajat gyorsan beszívja a bőr és hidratálja is. Az avokádóolaj esszenciális zsírsavakat tartalmaz, mely táplálja és puhává teszi a bőrt. A CPTG
(Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőség) vadnarancs, duglászfenyő és tömjén illóolajok intenzív illatot és spa élményt nyújtanak, miközben tisztító és fiatalító hatásuk is van.

 

 

Fontosabb összetevői

vadnarancs illóolaj (tisztító hatása jól ismert)

duglászfenyő illóolaj (tisztítja a bőrt és hangulatemelő illata van)

tömjénolaj (fiatalító hatása van a bőrre nézve és nyugtatóan hat az érzelmekre)

sheavaj (mélyen hidratál, miközben elősegíti a bőr rugalmasságát)

kakaómagvaj (nyugtató hatású és természetesen táplálja a bőrt)

jojobamagolaj (gyorsan beszívja a bőr, mely hidratálja és puhává teszi a bőrt)

avokádóolaj (esszenciális zsírsavakat tartalmaz, mely a bőrt egészségessé és hidratálttá teszi)


Előnyei

A frissítő testvaj összetevői lehetővé teszik, hogy mély hidratáló krémként működjön - elősegítve a bőr puhaságát. Olyan összetevők, mint a sheavaj, kakaómagvaj, avokádóolaj és a jojobamagolaj tápláló tulajdonságokat és esszenciális zsírsavakat tartalmaznak, amelyek segíthetik a felhasználót a rugalmas, táplált bőr megőrzésében.

Az olyan természetes összetevők mellett, mint az avokádóolaj és a kakaómagvaj, az illóolajok használata a frissítő testvajban jelentős aromás előnyökkel jár. Az illóolajok, mint például a Douglas fenyőolaj, felemelő aromás előnyöket nyújtanak, míg más illóolajok, mint például a tömjénolaj, kiegyensúlyozó hatást fejtenek ki az érzelmekben. Noha az illóolajok közül sok, jót tehet a bőrnek, figyelemre méltó aromás előnyökkel is jár.

Akár a luxus pezsgőfürdőt élvezed, a gyertyagyújtást, akár egy arcápolást, mindenképpen add hozzá a frissítő testvajat a keverékhez, amikor legközelebb otthoni fürdőéjszakát tervezel - az illóolajok felemelő, fiatalító aromája kényeztetés lesz az orrodnak, valamint a bőrödnek.

Mikor arról van szó, hogy termékeket a bőrödre kensz, fontos biztosítani, hogy ne zárd el pórusait olyan vegyi anyagokkal vagy méreganyagokkal, amelyek olyan gyakran szerepelnek a bőrápoló termékekben. Szerencsére a doTERRA testvaj biztonságos, természetes összetevőkből áll, amelyek a Föld ajándéka és elősegítik a puha, egészséges megjelenésű bőrt.


 

Használati útmutató

Alkalmazd a testen, az intenzív hidratálás érdekében masszírozd el a kezeden, könyöködön, térden és
tested más területein. Szobahőmérsékleten tárold. 

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Szembe ne kerüljön.

 

Teljes lista az összetevőkről

víz, kapril/kaprinsav triglicerid, hidrogénezett növényolaj, C10-18 triglicerid, cetearil-alkohol, gliceril-behenát, glicerin, cetil-palmitát, Persea gratissima (avokádóolaj), Butyrospermum parkii (sheavaj), gliceril -sztearát, cetil-alkohol, theobroma kakaómag, citrus sinensis (vadnarancshéjolaj), Pseudotsuga menziesii (duglászfenyő) ág/levélolaj, Boswellia carterii (tömjénolaj), Prunus amygdalus dulcis (édesmandulaolaj), Olea europaea (olívaolaj), Simmondsia chinensis (jojobaolaj), nátrium-lauroilglutamát, nátrium-sztearoil-glutamát, sztearinsav, cetilhidroxi-etil-cellulóz, nátrium-anizát, nátrium-fitát, dehidroecetsav, xantán gumi, nátrium benzoát, méhviasz, citromsav, etilhexil glicerin, benzil alkohol, nátrium-hidroxid


Vásárláshoz kattints az "Így rendelj terméket" fülre a menüben, segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Regisztrálj törzsvásárlónak és 25% kedvezményt kapsz!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában