doTERRA színezett ajakfény illóolajokkal (lip gloss)


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.


doTERRA színezett ajakfény esszenciális olajokkal gazdagítva

A doTERRA színezett ajakfény egy CPTG minőségű esszenciális olajokkal (gyömbér, japán menta, vadnarancs és szegfűszeg) dúsított, intenzíven hidratáló szérum. A többek között jojobaészterekből és napraforgómag-olajból készülő bőrpuhító keverékkel gazdagított, mentás ajakfény ragyogó csillogást és mályvás színárnyalatot kölcsönöz az ajkaknak. A hozzáadott E-vitaminnak köszönhetően a doTERRA színezett ajakfénnyel ajkaid láthatóan puhábbak és hidratáltabbak lesznek. A tubust applikátorral látták el a könnyebb használat érdekében. Kényelmesen elfér a sminktáskádban, kézitáskádban, sőt, akár a zsebedben is!


 

Elsődleges előnyök

  • ragyogó fényt és pompás árnyalatot kölcsönöz az ajkaknak
  • hozzájárul a fiatalos és hidratált ajkakhoz
  • nyugtató, frissítő aroma
  • élénkítő íz
  • enyhén hűsítő érzést kelt
  • egyenletes és tartós végeredményt nyújt
  • jojobaésztereket és napraforgómag-olajat tartalmaz
  • finom mályvaszíne minden bőrtónushoz illik. 

 

 

Illóolajai

Gyömbér: A Madagaszkárról beszerzett doTERRA gyömbér esszenciális olajat a növény friss rizómájából állítják elő, amely a gyömbér gyökérzetben folytatódó, föld alatti, módosult szára. Az ázsiai ételek kiemelt összetevőjeként ismert gyömbér konyhai fűszerként csípős, aromás ízt kínál. A nyugati hagyományok szerint inkább édességekhez, úgymint mézeskalácshoz vagy gyömbéres kekszekhez használják.

Japán menta: A japán menta mint növény – latin nevén Mentha canadensis – egy Észak-Amerikában és Kelet-Ázsiában egyaránt őshonos mentafaj. Számos felhasználási módja van, az évelő növény leveléből és szárából pedig gőzlepárlással állítják elő a japán menta esszenciális olajat. Habár hasonlít a borsmentaolajhoz, a japán menta esszenciális olaj nagyobb százalékban tartalmazza a mentol nevű kémiai összetevőt, amelytől erősebb és mentásabb aromájú lesz az olaj. Emiatt a japán mentát gyakran választják a kereskedelmi forgalomban kapható pasztillák összetevőjéül. Az édes finomságoktól a sós-fűszeres ételekig sokféle fogásnak jót tesz egy cseppnyi a japán menta jellegzetességeiből és ízéből, hogy minden falatnál felfrissülést nyújtsanak az ízek.

Vadnarancs: A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez.

Szegfűszeg: A szegfűszeg jótékony tulajdonságainak és használati módjainak felismerése egészen az ősi kínai és indiai kultúrákig nyúlik vissza. Ételízesítőként bármilyen fogásnak vagy desszertnek jellegzetes fűszeres ízt ad. A szegfűszeget fogászati készítmények, édességek és rágógumik előállításához is széles körben alkalmazzák az íze miatt.
 

 


Használati módok

  • Tarts magadnál a táskádban, hogy útközben is mindig kéznél legyen!
  • Használd reggel, napközben vagy este, ha gyorsan frissítenél a sminkeden
  • Vigyél vele üdítő színfoltot és ragyogást mindennapi megjelenésedbe

 


Használati utasítás

Kend az ajakfényt közvetlenül az ajkaidra az elragadó csillogásért. Tárold szobahőmérsékleten.

 


Teljes összetevőlista

Ricinus communis (ricinus) magjából kivont olaj, oleic/linoleic/linolenic poligliceridek, méhviasz, Shorea robusta gyanta, Helianthus annuus (napraforgó) magjából kivont olaj, polihidroxi-sztearinsav, Mentha canadensis leveléből/szárából kivont olaj, Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Zingiber officinale (gyömbér) gyökeréből kivont olaj, Eugenia caryophyllus (szegfűszeg) szárából kivont olaj, Cinnamomum zeylanicum kérgéből kivont olaj, Vanilla planifolia termésének kivonata, Dipteryx odorata magjának kivonata, jojobaolaj észterkeverékei, fitoszteril-repce-gliceridek, Stevia rebaudiana levelének/szárának kivonata, kapril/kaprikus triglicerid, tokoferol, linolsav, lecitin, olajsav, palmitinsav, sztearinsav, triolein, csillámpala (CI 77019), titán-dioxid (CI 77891), vas-oxidok (CI 77491), vas-oxidok (CI 77499), mangánibolya (CI 77742), szilikát, fahéjaldehid, kumarin, eugenol, limonén





Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj