Recept: Green mandarin csokoládé kéreg
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.Egy perc és kész: Zöld mandarin csokoládé kéreg
Összetevők
- 500 gramm bio csokoládé
- 5 csepp zöld mandarin illóolaj
- 2 csésze vegyes diófélék és magok (mandula, dió, kesudió és lenmag is jól működik)
Elkészítése
1. Olvaszd fel a csokoládét forró víz felett, amíg szép sima nem lesz.
2. Add hozzá a zöld mandarint cseppeket és alaposan keverd össze.
3. Add hozzá a diót és a magokat, majd keverd össze, hogy a csokoládé fedje a magokat.
4. Öntsd ki egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
5. Helyezd a hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen (kb. egy óra)
6. Tálalás előtt törd darabokra.
Videós segítség:
Tudod, hogyan készül a Zöld Mandarin illóolaj? Ismerd meg az olasz családot, akik már 90 éve ezzel foglalkoznak. Klikk ide!
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!