Tiszta víz sajnos nem kézenfekvő mindenkinek

A nem megfelelő víz évente több embert öl meg, mint az erőszak bármilyen más formája, beleértve a háborút is. Becslések szerint 2,5 milliárd embernek nincs hozzáférése a megfelelő higiénés infrastruktúrához, és több mint 785 millió ember szenved hiányt az alapvető ivóvíztől. Ez azt jelenti, hogy milliárdokat fenyeget potenciálisan halálos betegségek, amelyek közül számos megfelelő megelőzéssel és tiszta vízhez való hozzáféréssel könnyen megelőzhető lenne.

A tiszta vízhez való hozzáférés olyan lehetőségek világát nyitja meg, amelyet oly sokan természetesnek vesznek. Például a gyermekeknek világszerte sok helyen sok kilométert kell megtennie minden nap, emiatt kimaradva az iskolai oktatásból, gyermekkori örömökből, hogy annyi vizet nyerjenek, amennyi családjuk számára elegendő.

 


 

Nepálban, ahonnan több doTERRA illóolaj származik, nemrégiben súlyos ivóvízhiány volt tapasztalható. Bhimsensthan faluból utazniuk kellett egy nyilvános vízcsaphoz, abban a reményben, hogy akkor épp elérhető lesz, mivel a kormány gyakran elzárja a csapot a víz szabályozására. E hiányosság miatt a doTERRA Healing Hands Alapítvány a CHOICE Humanitarian szervezettel közösen létrehozott egy helyi vízrendszert, biztosítva, hogy a falusiaknak ne kelljen aggódniuk iható vizük adagolása miatt. Ez a projekt tiszta vizet biztosít 200 otthonnak, vagyis körülbelül 1200 embernek, valamint a Gokulanga kórháznak, önkormányzati hivatalnak, két iskolának és közösségi háznak.

Hasonlóképpen, a nepáli Mahankal falubéliek is küzdöttek azért, hogy elegendő tiszta vizet nyerjenek. A doTERRA és a CHOICE Humanitarian együtt dolgozott, hogy tiszta vizet juttasson ebbe a faluba. A közösség tagjai segítenek a csapok felszerelésében, így tiszta vizet biztosítva 950 embernek, valamint olyan helyi területeknek, mint a park, templom, teakert és közösségi ház.

A kis Tistung faluban 150 kúszó fajdbogyó betakarítót és lepárlót is érintett a vízválság. Hasonló csővezeték-projekt folyik annak érdekében, hogy a doTERRA beszerző család tagjai és faluik tiszta, használható vízhez juthassanak a doTERRA, a CHOICE Humanitarian és a közösség önkénteseinek támogatásával.

A doTERRA Healing Hands Alapítvány, a CHOICE Humanitarian és az elhivatott önkéntesek erőfeszítései révén falvak, mint Bhimsensthan, Mahankal és Tistung, most tiszta vízhez juthatnak, valamint megnyugodhatnak, tudván, hogy biztonságos és megbízható vízforrásuk van. Ezek a projektek mintegy 500 családnak - közel 2500 egyénnek - biztosítják a tiszta, hozzáférhető vizet, áldást és lehetőségeket hozva közösségeikbe.

 

doTERRA termékeket használva, Te is hozzájárulsz hasonló projektek megvalósulásához.

    

 

Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Segítek: 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg