Borsmenta kekszszendvics (s'mores)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

Hozzávalók

45 dkg csokoládé (durvára vágva)

1 evőkanál kókuszolaj

8 csokoládé szelet félbe törve

16 normál méretű pillecukor

16 graham kekszlap

1 csepp borsmenta illóolaj

 

Elkészítése

1. Minden graham kekszlapot törjünk két négyzetre, és tegyük félre.

2. Olvasszuk fel a csokoládét és a kókuszolajat közepes lángon egy nagy serpenyőben, állandóan kevergetve.

3. Ha megolvadt, vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a borsmenta illóolajat, jól keverjük össze.

4. Mártsunk minden egyes graham kekszet az olvasztott csokoládéba, és helyezzük sütőpapírral bélelt sütőlapra. Hagyjuk kihűlni és 30 percig a fagyasztóban dermedni.

5. Pirítsuk meg a pillecukrot gáztűzhelyen vagy akár néhány másodpercig a sütőben. Vigyázzunk, hogy ne süssük túl.

6. Vegyünk két csokoládéval bevont graham kekszet, és tegyünk közéjük egy pillecukrot és egy darab csokoládét.

Jó étvágyat!

 

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. november

2024. november 16. doTERRA nap (RaM-ArT Színház)

Vetiver esszenciális olaj Haitiről

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA ősi olajok válogatás (ancient oils)

Illóolajok keverésének útmutatója

Esszenciális "parfüm" receptek