Borsmenta kekszszendvics (s'mores)
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.
Hozzávalók
45 dkg csokoládé (durvára vágva)
1 evőkanál kókuszolaj
8 csokoládé szelet félbe törve
16 normál méretű pillecukor
16 graham kekszlap
1 csepp borsmenta illóolaj
Elkészítése
2. Olvasszuk fel a csokoládét és a kókuszolajat közepes lángon egy nagy serpenyőben, állandóan kevergetve.
3. Ha megolvadt, vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a borsmenta illóolajat, jól keverjük össze.
4.
Mártsunk minden egyes graham kekszet az olvasztott csokoládéba, és
helyezzük sütőpapírral bélelt sütőlapra. Hagyjuk kihűlni és 30 percig a
fagyasztóban dermedni.
5. Pirítsuk meg a pillecukrot gáztűzhelyen vagy akár néhány másodpercig a sütőben. Vigyázzunk, hogy ne süssük túl.
6. Vegyünk két csokoládéval bevont graham kekszet, és tegyünk közéjük egy pillecukrot és egy darab csokoládét.
Jó étvágyat!
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!