Hogyan használjunk fel egy egész üveg IQ Mega-t?

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

Mi az IQ Mega? 

Az omega-3 zsírsavak fontos tápanyagok, amelyekre a szervezetnek szüksége van a működéshez és a gyarapodáshoz. A szervezetünk azonban nem termeli ezeket a tápanyagokat magától, és nehéz lehet a megfelelő élelmiszerekből elegendő mennyiséget bevinni az étrendünkbe ahhoz, hogy a szükséges mennyiséghez jussunk. Ezért az omega-3 pótlása sokak számára okos és nélkülözhetetlen választás!

Az IQ Mega olyan, mint semmilyen más omega-3 kiegészítő, amit eddig láttál. Nagyszerű, citrusos ízével és könnyen lenyelhető folyékony formulájával az IQ Mega adagonként 1300 mg esszenciális omega-3 zsírsavat biztosít, amely felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt nagyszerű. Az általános egészséget támogató egyéb kulcsfontosságú tápanyagokkal együtt az IQ Mega sok mindent tud, amit szeretni lehet!

Az IQ Mega előnyei:

  • Omega-3 zsírsavak forrása a jó egészség megőrzéséhez
  • EPA és DHA forrása a jó egészség megőrzéséhez
  • Segít a kognitív egészség és az agyműködés támogatásában
  • Segít támogatni az agy, a szem és az idegek fejlődését 12 éves korig terjedő gyermekeknél

 

Az IQ Mega felhasználása

Reggeli szirup: A reggelihez semmi sem hozza jobban lázba a házat, mint egy rakás forró palacsinta, gofri vagy bundáskenyér. Az étkezés megkoronázásaként a család minden tagjának egy-egy csésze szirupot kínálj mellé. Senkinek sem kell tudnia arról a teáskanálnyi IQ Mega-ról, amit előzőleg belekevertél! :)

Smoothie-k vagy turmixok: A turmixok és fehérjeturmixok mindig is ízletes módja volt annak, hogy új, tápanyagokban gazdag ételeket, például gyümölcsöket és zöldségeket csempésszünk az étrendünkbe úgy, hogy még a legválogatósabb ízlésűek számára is ízletes legyen. Miután kiöntötted mindenki kedvenc turmixolt italát, keverj egy teáskanál IQ Mega-t minden csészébe, és idd meg!

Gyümölcslé: Az IQ Mega citrusos íze jól párosul kedvenc gyümölcsleveddel. Csak adj egy teáskanálnyit a reggeli pohár narancs-, áfonya-, grapefruit- vagy almaléhez, és jól keverd össze, mielőtt meginnád.

Gyümölcs jégkrém: IQ Mega jól keverhető fagyasztott lehetőségekkel, például házi készítésű jégkrémekkel. Használd a saját kedvenc recepted, vagy alakítsa át ezt a vörös mandarin receptet. Egyszerűen keverj egy teáskanál IQ Mega-t minden egyes formába, mielőtt lefagyasztod!

Fehérjegolyók: A finom, kielégítő nassolnivalóhoz próbálj ki egy olyan egyszerű, sütés nélküli receptet, mint ezek a tangerines energiafalatok. Egyszerűen adj hozzá néhány teáskanál IQ Mega-t a keverékhez, mielőtt golyókká formázod, így minden egyes falat körülbelül egy adagot tartalmaz. Fogyaszd el ezt a finomságot azonnal, vagy tárold lezárt edényben a hűtőben akár egy napig is! 

Almaszósz vagy joghurt: IQ Mega nagyszerű keverék számos kedvenc reggeli és napközbeni snackhez, például gyümölcsszószokhoz és joghurtokhoz. Ha extra finomságot szeretnél a joghurtodhoz, keverd össze müzlivel vagy egész gyümölcsdarabokkal, keverd jól össze, és élvezd.

 

Egy ízletes étkezési trükk és nem marad ki napi IQ Mega adag! Nem számít, mennyire válogatósak az otthonodban élők, mindig van mód arra, hogy feldobj néhányat, amit már szeretnek. Mindazokért a nagyszerű dolgokért, amelyeket a kognitív egészségükért tehetnek, az IQ Mega adagjának hozzáadása a család napi étrendjéhez nem okoz gondot.


   

IQ Mega beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj