DDR Prime - írta Alexandra Nitsche

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

Alexandra Nitsche sürgősségi és katonaorvos, valamint tanár


Az általános és a sürgősségi ellátás terén is széles körű tapasztalattal rendelkező orvosként, valamint repülő- és búvárorvosként Alexandra mindig a beteg jóllétét tartja szem előtt. A doTERRA olajait pedig a hagyományos orvoslás remek kiegészítőinek tartja.

Megközelítőleg 7,7 milliárd ember él a Földön. És minden egyes embernek körülbelül 75-100 billió sejtje van. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 13-szor annyi sejt alkotja a testünket, mint ahány ember él a világon.

Ha ezek az 1/40 mm méretű sejtek egymással kezet fognának, egy 2,5 millió kilométer hosszú sejtláncot alkotnának, amely hatvanszor is körbeérné a Földet.

Minden ilyen egyedi sejt egy önálló élőlény saját anyagcserével, amely szaporodik, növekszik, adott funkciót lát el, majd elhal. Ahhoz azonban, hogy el tudjon boldogulni ezzel az elképesztő feladattal, a sejtet táplálni kell, gondoskodni kell az egészségéről, és óvni kell az oxidatív stressztől.

Korunk előrehaladtával a sejtfunkciók teljesítménye fokozatosan romlik, ezt a folyamatot pedig tovább gyorsíthatja a szegényes táplálkozás, a testmozgás hiánya, a szellemi stressz, a káros anyagok és egyéb életmódbeli szokások. 

A DDR Primer egy CPTG (tanúsított, tiszta, letesztelt minőségű) esszenciális olajokból álló szabadalmazott keverék, amelyet a sejtszintű egészség, funkciók és megújulás támogatására alkottunk meg. A tömjén, vadnarancs, litsea, kakukkfű, szegfűszeg, borsikafű, niaouli és indiai citromfű esszenciális olajok kombinációja a jótékony hatások egész sorát biztosítja.

A tömjéngyantában található boswelliasav (AKBA és KBA) például képes megakadályozni a leukotriének szintézisét, méghozzá az 5-lipoxigenáz nem-kompetitív gátlása útján.

• Mivel a leukotrién a szervezet allergiás vagy gyulladást eredményező reakcióival hozható összefüggésbe, így a sav segíthet a sejtek gyulladásos folyamatainak szabályozásában.

A szegfűszeg olajban található eugenol előszeretettel használt, valamint jól ismert fájdalomcsillapító, valamint gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságairól, amelyek igen népszerűek a fogászatban.

Az eugenol ugyanakkor erőteljes antioxidáns is. Az antioxidánsok segítenek „befogni" a sejtjeinkben oxidatív stresszt kiváltó szabadgyököket.

• A szegfűszeg és a kakukkfű az úgynevezett „szuper-antioxidánsok" közé tartoznak, és a niaoulival és borsikafűvel együtt támogatják a sejtimmunitásunkat, általa pedig a sejtszintű egészségünket is.

• A borsikafűben és a kakukkfűben található timol és karvakrol nagyszerű gombaölő hatást képes kifejteni.

• A karvakrol ugyanakkor gátolja a ciklooxigenáz-2 enzimet is, amely a sejten belüli gyulladásos válaszokért felel, ezáltal pedig hozzájárulhat a sejtszintű egészséget támogató gyulladásgátló tulajdonságok erősítéséhez. Az indiai citromfű védelmet nyújthat a környezeti fenyegetések ellen, de anabolikus hatással is van a szervezetre olyan fitoszterolok útján, mint a kampeszterolok. Ez fokozott fehérjeszintézishez vezethet, és hozzájárulhat a sejtek replikációjához is. Jelenleg a koleszterol belekben való felszívódására kifejtett hatását is vizsgálják.

Fogyassz 1-2 csepp DDR Prime keveréket innivalóhoz, például teához vagy vízhez adva.

Egy 30 napos kúra vagy napi rutin keretében javaslom a szedését naponta 1x este vagy 2x, egyet reggel és egyet este. Ugyanis a sejtmegújulás elsősorban éjjel zajlik a szervezet és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelme érdekében.

Az olajkeverék praktikus és egyszerű alternatívájaként ajánlom a lágyzselatin kapszulák szedését. 

Azzal, hogy beépítjük a napi rutinunkba ezt a lenyűgöző olajkeveréket, képesek leszünk kezünkbe venni a sejtszintű egészségünket, és támogatni a szervezetünket annak a megpróbáltató feladatnak az ellátásában, hogy optimálisan gondoskodjon a szervezetünket alkotó apró organizmusok millióiról. 


 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg