doTERRA hajápolók mini triója utazáshoz

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel. 

 

Készülj repülőútra, másféle utazásra vagy edzőterembe, a doTERRA hajápolók minitriója tökéletes megoldást kínál, hogy hajápolóid bárhová könnyedén magaddal vihesd. A 100 ml-es kiszerelésű védősampon, napi kondicionáló és öblítés nélküli kondicionáló tartalmazza mindazt, amire szükséged van, hogy a hajad mindennap kezelhető és egészséges küllemű legyen.

 

 

A doTERRA védősampon biztonságosan használható színkezelt hajon, és káros vegyszerektől mentes, hogy segítsen a szennyeződések és lerakódások eltávolításában. Borsmentaolaj, eukaliptusz-, teafa- és a fodormenta- CPTG illóolajával van átitatva. Hidrolizált quinoát tartalmaz, amely segít megőrizni a haj egészségét, miközben eltávolítja a tökéletlenségeket.


A könnyed és a hajszínt is kímélő doTERRA napi kondicionáló segít, hogy a haj sima és könnyen kifésülhető legyen, miközben táplálja is azt. Segít megőrizni a haj simaságát és puha kinézetét. A frissítő CPTG illóolajokkal, mint a borsmenta-, eukaliptusz-, teafa és a fodormentaolajjal átitatott kondicionáló újraéleszti a haj valódi szépségét és fényét.


A praktikus doTERRA öblítés nélküli kondicionáló spray képes a hajba zárni a nedvességet, megkönnyíteni a kifésülést, valamint puhítja is a hajat, hajformázás előtt alkalmazva pedig hővédelmet biztosít. Egy könnyen használható spray, amely a vadnarancs-, lime-, a kék varádics- és a magnólia illóolajokkal, valamint az Osmanthus abszolút olajjal van átitatva, amely citrusos, hívogató illatot biztosít. Kemény vegyi anyagoktól mentes, segít megkötni a nedvességet és puhítja a hajat, miközben előkészíti és védi a hajat a hajformázás előtt.

 


 

Elsődleges előnyök

  • Kis, kényelmes méret (100 ml-es palackok) 
  • A termékek áttetsző, vízálló, cipzáras tasakban érkeznek 
  • Ideális poggyászba, kézipoggyászba vagy edzőtáskába

 

 

Használata

Védő sampon: vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajra. Alaposan öblítse le. Kövesd a doTERRA napi kondicionálóval. 

Napi kondicionáló: samponozás után vidd fel a nedves hajra, hajvégekre koncentrálva. Alaposan öblítse le. 

Öblítés nélküli kondicionáló spray: Fújd be samponozás, kondicionálás és törölközővel megszárított, száraz hajra. Ne öblítsd. Használd hajszárítás vagy hőkezelés előtt, hogy további védelmet nyújtson. 

 

Figyelmeztetések 

Kerüld a szembe jutást. Csak külsőleg.

 

Kiszerelés: 3 x 100 ml

Ára: 37.25 euró ; ~ 15.200 forint 

Vigyázz! Nem állandó termék, a készlet erejéig!

 


 
 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában