Fűszeres zöldségleves

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

• 1 evőkanál olíva- vagy avokádóolaj
• 1 közepes hagyma
• 5 gerezd fokhagyma
• 4-5 közepes sárgarépa
• 4-5 szál zeller
• só és bors
• 1/2 csésze petrezselyem
• 2 csepp rozmaring
• 2 csepp kakukkfű
• 4 evőkanál paradicsompüré
• 9 csésze szűrt víz 

 

A zöldségeket durvára vágjuk, beleértve a héját is. Melegíts fel egy nagy edényt közepes lángon, és add hozzá az olajat, hagymát, fokhagymát, zellert, sárgarépát és egy-egy fél teáskanál sót és borsot. Pároljuk néhány percig, amíg kissé megpirul és megpuhul. Hozzáadjuk a petrezselymet, rozmaring és kakukkfű illóolajokat, több sót, borsot és vizet. Tekerjük fel a hőfokot és forraljuk fel. Ha felforrt, lassú tűzön lehűtjük, és belekeverjük a paradicsompürét. Hagyd alacsony lángon félretolt fedéllel egy órán át. Hagyjuk kicsit hűlni, ízlés szerint módosítsuk az ízeket, majd szűrjük le. Tárold légmentesen záródó edényben.  

Tartsd hűtőszekrényben öt napig vagy fagyasztóban egy hónapig.

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Illat szombat (2025. július 26.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Miért jó döntés júliusban doTERRA fiókot nyitni?

doTERRA promóciók 2025. július

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA VMG+ (teljes értékű tápanyag komplex)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Illóolajok keverésének útmutatója

doTERRA Sensitive Skin (hordozóolaj keverék)

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg