A doTERRA új beszerzési kalandja - Moldova

 

"A doTERRA a legújabb beszerzési kezdeményezésünk keretében képzett moldovai gazdálkodókkal működik együtt, hogy gazdasági növekedést hozzon a régióba. Jelenleg 200 hektár földterületre kötöttünk szerződést 12 gazdával, akik már elkezdték a muskotály zsálya termesztését. Emellett korianderlevelet, koriandermagot és édesköményt is termesztenek majd. Amellett, hogy a gazdák ingyen kapják a magokat, amelyeket gondosan a régió termesztési körülményeihez és a legjobb minőségű illóolajhoz választottunk ki, további jövedelemszerzési lehetőséghez jutottak. Emellett stabil árakat kapnak a terményeikért, valamint állandó keresletet.  

 

kiszólgáló létesítmények is épülnek lepárlóval

 

A doTERRA új moldovai beszerzési kezdeményezése nemcsak a bizonyítottan megfelelő képességekkel és szakértelemmel rendelkező gazdáknak nyújt lehetőséget, hanem az egész régió számára előnyös lesz. Ez csak a kezdete a moldovai hatásunknak."

 

A doTERRA képzett termelőkkel lépett partnerségre Moldovában legújabb beszerzési kezdeményezésünk keretében a régió gazdasági növekedése érdekében.

Jared Auger (doTERRA Nyugat-Európa ügyvezető)

- Miért éppen Moldovát szemelték ki a terjeszkedés újabb helyszíneként?

Elena (beszerzési partner)

- Azért mert ismertem Moldova esszenciális olajainak és a Szovjetuniónak a múltját és a fontosságát, és tudtam, milyen szegény ez az ország. Intelligens, szorgalmas emberek élnek itt, és megvan a megfelelő termőföld és a talaj is a minőségi esszenciális olajok előállításához.

Vasile (beszerzési partner)

- Ami a talajt illeti, a szerkezete mintha némileg elváltozott volna. Az esszenciális olajok alapanyagául szolgáló növények alternatív megoldást jelenthetnek erre, ugyanis javítják a talaj szerkezetét. Bizonyos betegségek és kártevők ellen képesek természetes úton, vegyszerek nélkül felvenni a harcot. 

 

Beszerzési partnereink már meg is kezdték a muskotályzsálya termesztését, amihez hamarosan hozzájön még a korianderzöld, koriandermag és az édeskömény is. 


Elena (beszerzési partner) 

- Amikor megismerkedtem a doTERRA-nál dolgozó emberekkel, és megismertem a doTERRA filozófiáját, szemléletmódját, megközelítését és a Co-Impact Sourcingot (egymásra ható beszerzés), beláttam milyen jelentőségteljes és fontos mindez. A doTERRA lehetővé tette számomra, hogy ezt megértsem és alkalmazzam is. 

A videó magyar felirattal:


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg