doTERRA Yarrow|Pom illóolaj keverék


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 

A Yarrow|Pom (Achillea millefolium és Punica granatum) a cickafark illóolaj és a hidegen sajtolt gránátalma magolaj szakértelemmel összeállított, szabadalmaztatott keveréke, amelyet úgy terveztek, hogy az általános wellness valódi, belülről kifelé történő megközelítése érdekében a számodra is elérhető legyen. Ez a szinergikus és az első ilyen jellegű keverék természetes módon szabályozza a szervezet védő transzkripciós faktorainak működését, miközben aktiválja a bőrvédő fehérjéket (gátolja a rugalmasságot és a kollagént lebontó enzimeket), és további előnye, hogy elősegíti a kollagéntermelést. Ezenkívül ez az aktív növényi erőmű helyileg alkalmazható a bőr revitalizálására, belsőleg alkalmazva pedig elősegíti az egészséges anyagcsere-funkciókat. Kísérleti kutatások azt sugallják, hogy a fő kémiai összetevőivel, a punicinsavval (egy omega 5), az antioxidánsokkal, a β-karyophyllennel és a kamazulénnel ez a vegánbarát aktív növényi duó belsőleg alkalmazva támogathatja a sejt-, immun- és idegrendszeri funkciókat.

A Yarrow|Pom keverék a közönséges cickafarkból nyert kék esszenciális olaj és a gránátalma magjából hidegen sajtolt olaj jótékony hatásait ötvözi. Ez a szakszerűen megalkotott, szabadalmazott keverék szépíti a bőrt, miközben segít a bőrhibák megjelenésének csökkentésében. A Yarrow|Pom nyugtató tulajdonságokat is kínál; masszázshoz alkalmazva kellemes, pihentető élményt nyújt. 

Amint megtapasztalod a Yarrow|Pom olaj sokféle előnyét, belélegzed jellegzetes gyümölcsös, fűszeres és gyógynövényes aromát, meglátod, hogy ez egy olyan keverék, amelyet mindenképpen szeretnél hozzáadni az illóolaj gyűjteményedhez.

 

Elsődleges előnyök

  • Kutatások szerint nyugtató hatással lehet a bőrre.
  • Külsőleg alkalmazva tiszta, egyenletes tónusú bőrt eredményez.
  • A nem illékony gránátalmaolajat illékony cickafark esszenciális olajjal elegyíti.
  • A közönséges cickafarkból nyert kék esszenciális olaj és a gránátalma magjából hidegen sajtolt olaj keveréke hangulatjavító és nyugtató tulajdonságokat biztosít.
  • A cickafarkból és a gránátalmamagból készülő olaj segít, hogy bőröd hidratált és egészségtől ragyogó legyen, miközben a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez is hozzájárul.
  • Antioxidáns támogatást nyújthat belsőleg fogyasztva.
  • A punikinsav és a szabinén támogathatja az egészséges immunműködést, belsőleg alkalmazva.
  • A kutatások szerint a gránátalma magolaj támogatja az egészséges anyagcsere-funkciókat belsőleg fogyasztva.

 

 


Származási hely: Bulgária



Összetevők: cickafark és gránátalmamag olaj 



Kinyerés módszere: gőzdesztilláció (cickafark) és hidegen sajtolás (gránátalmamag)

Aroma jellemzői: gyógynövényes, gyümölcsös, fűszeres



Legfőbb kémiai összetevők: punicic sav, bétakariofillén, kamazulén 

Az exkluzív, szabadalmaztatott doTERRA Yarrow|Pom keverék olyan kémiai összetevőket tartalmaz, amelyek belsőleg alkalmazva támogatják a szervezetet. Az olyan kémiai összetevőkkel, mint az omega 5 punicinsav, az antioxidánsok, a β-karyophilén és a kamazulén, a Yarrow|Pom olajkeverék támogatja az immunrendszer, az idegrendszer és a sejtek működését és a fiatalodást. Arról nem is beszélve, hogy a keverék vegánbarát.

Kiszerelés: 30 ml

Érdekesség: A cickafarkot régen csatákban használták. A cickafark "Soldier's Woundwort" néven is ismert (katonai sebgyógyító). Az ókori görög hős, Akhilleusz a harcokban a cickafarkot használta katonáinak megsegítésére, ami a növény tudományos nevét, Achillea Millefoliumot adta neki. Achillea Achilles és Millefolium után jelentése "ezer levél".

 

Cickafark

Az Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában őshonos cickafark a százszorszépfélék családjába tartozó aromás gyógynövény. A cickafark páfrányszerű levelekkel és finom, apró virágokkal rendelkezik, amelyek fürtökben nyílnak. Történelmileg a cickafarkot a bőr megnyugtatására, a haj megszépítésére, a test ellazítására és az elme megnyugtatására használták. Kevésbé ismert illóolaj, élénk kék színe miatt, amely hígítatlanul alkalmazva foltot hagyhat a bőrön és a ruházaton. Ezenkívül a cickafark teát hagyományosan a gyomor-bélrendszer egészségének elősegítésére használták.

A levelek és a virágbimbók együttesen gőzzel desztillálják, hogy egy vibrálóan kék színű illóolajat állítsanak elő, amely számos jótékony hatásáról híres.

Hasonlít néhány kék olajhoz; azonban a Blue Tansy-vel (kék varádics) ellentétben, amelyet csak aromásan és helyileg szabad használni, a cickafarkot az FDA élelmiszer-adalékanyagként ismeri el (ami azt jelenti, hogy a lenyelés biztonságos). Sok, a piacon kapható cickafarkfű termék tartalmaz tujont, amely egy olyan vegyi anyag, amely mérgező az idegrendszerre, és soha nem szabad lenyelni. A doTERRA cickafarkolaj azonban a CPTG® eljáráson keresztül tesztelték, hogy biztosítsák, hogy nyomokban sem tartalmaz tujont.


 

Gránátalma

A gránátalma egy bokorszerű növény termése, amelyet a Földközi-tenger térségében és egészen Észak-Indiáig termesztenek. Ezek a gyümölcsök viaszos, kemény héjjal rendelkeznek, de ha feltörik, az ehető gyümölcsöt szorosan egymás mellé csomagolt magok alkotják, amelyek mindegyikét savanykás, mély színű hús veszi körül egy vékony hártyával. Míg a magok lédús, bogyószerű külseje az, ami e növény ehető részét olyan ízletessé teszi, maguk a magok azok, amelyeket hidegen sajtolnak, hogy a Yarrow|Pom illóolaj botanikai párosításában használt gránátalma illóolajat kinyerjék.

A gránátalmamagolaj egyedülállóan gazdag punicinsavban (CLnA) és konjugált linolsavban (CLA). A CLA-t "omega 5" zsírsavként ismerik a kettős kötés elhelyezkedése miatt a kémiai szerkezetében. Ezek az egyedülálló konjugált zsírsavakról ismert, hogy anyagcsere-támogatást nyújtanak olyan kulcsfontosságú szervekben, mint a máj és a hasnyálmirigy, különösen olyan folyamatokban, mint a lipidszállítás és a lipidanyagcsere. Ezeket a zsírokat általában húsokban és tejtermékekben fogyasztjuk, de a doTERRA PSO (pomegranate seed oil) egy olyan egyedülálló termék, amely magas koncentrációban tartalmazza ezeket a gyümölcsforrásból származó konjugált zsírsavakat.

 


Használata

  • Cseppents belőle hidratálókrémedhez, hogy felerősítsd vele bőrhidratáló hatóanyagait.
  • Használd bőrápolási rutinod részeként, hogy segítségével bőröd fiatalos és egészséges legyen, illetve hogy csökkentsd a bőrhibák megjelenését.
  • Bőrsimító és bőrpuhító tulajdonságainak köszönhetően ez az illóolaj kiváló kiegészítője a masszázsolajnak, hajpakolásoknak, arctisztítónak és bőrápoló készítményeknek.
  • Masszírozd a vállaidba egy hosszú munkanap végén, hogy oldja a felgyülemlett feszültséget.
  • Kenj két csepp olajat az arcodra, mellkasodra, nyakadra és a kezeidre minden reggel és este, hogy élvezhesd a Yarrow|Pom keverék revitalizáló és bőrvédő hatásait. 
  • Fogyassz egy-két cseppet reggel és este. Vízhez vagy teához antioxidáns támogatásra és az egészséges immunrendszer működésének elősegítésére.
  • Készíts nyugtató masszázsélményt néhány cseppel és kókuszolajjal.
  • Legközelebb, amikor egy felpezsdítő aromára van szükséged, tegyél egy csepp Yarrow|Pom-ot  a tenyeredbe, dörzsöld össze és lélegezd be mélyen, hogy élvezd a Yarrow|Pom jellegzetes felemelő, nyugtató aromáját.
  • Párologtatáss három-öt csepp Yarrow|Pom illóolajat télen, borús időben, vagy bármikor, amikor szükséged van egy felemelő aromára, hogy elősegítse a megnyugtató környezet kialakulását otthonodban.




Hogyan használd

Helyileg: Vigyél fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsd a doTERRA frakcionált kókuszolajával.

Belső használat: Hígíts két cseppet 1,2 dl folyadékban.

 


Más olajokkal

A Yarrow|Pom jól kombinálható levendulával, bergamottal, grapefruittal, római kamillával, borsmentával, eukaliptusszal, muskotályzsályával és a cédrusfával.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha babát vársz, szoptatsz vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. Foltot hagyhat a felületeken és a textíliákon.

Összefoglalás 

A termék egyedülálló értéke abban rejlik, hogy Yarrow|Pom duóként van összekeverve. Ez azt jelenti, hogy két különböző összetevő van benne, amelyek szinergikusan működnek. A cickafark csodálatos aromás vegyületei anyagcsere-támogatást és egyéb előnyöket biztosítanak a sejtek és szövetek számára, míg a gránátalma magolajban lévő konjugált zsírsavak tápláló hatásúak. Az előnyöknek ez a csúcspontja adta a termék "tápláló duó" besorolásának okát. Teljesen különböző biológiai útvonalakon keresztül ez a két összetevő támogatja az anyagcsere egészségének teljes spektrumát. Ez az első olyan úttörő illóolaj termékek új kategóriája, amelyeket a különleges egészségügyi előnyök érdekében hibridizáltak. Használd a Yarrow|Pomot belsőleg 2 cseppet hígítva 1,2 dl vízben, és továbbra is használd helyileg is.

 

 

Ára: 117,5 euró ; ~ 47.500 forint (ne feledjük, hogy 30 ml, ami épp a duplája a többi keveréknek + külső használatra hígítható kókuszolajjal, így még tovább tart) - vagy ponttal is tudsz fizetni :)

 

 



Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA promóciók 2024. április