Csonterősítő nőknek, életre szóló komplexum (bone nutrient)

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A csonttömeg és a csontsűrűség fejlesztése és fenntartása az egyik legfontosabb egészségügyi kérdés, különösen a nők esetében. A legújabb jelentések szerint világszerte több mint 200 millió nőt érint a csontritkulás, és a csonterősség hiánya évente több mint 9 millió csonttörést okoz. Az egészséges életmód, beleértve a megfelelő kalciumot és D-vitamint, a kiegyensúlyozott étrend részeként, csökkentheti a csontritkulás kockázatát. Az étrend kiegészítése a doTERRA Bone Nutrient Essential Complex-szel optimális mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosít, amelyek elengedhetetlenek az egészséges csonttömeg és csontsűrűség kialakításához és fenntartásához az egész élet során.

A doTERRA Women Bone Nutrient Essential Complex olyan vitaminok és ásványi anyagok keveréke, amelyek a serdülőkortól kezdve a menopauzáig elengedhetetlenek a nők csontjainak egészségéhez. A Bone Nutrient Essential Complex a természetes tápanyagok biológiailag elérhető formáit tartalmazza, amelyek között megtalálható a C- és D-vitamin, valamint a kalcium, magnézium és más nyomelemek, amelyek támogatják az egészséges csontsűrűséget a női kor előrehaladtával.

A nők már fiatal korban elkezdik a csonttömeg építését, és a húszas éveik végén érik el a maximális csontsűrűséget. A csontfejlődés ezen korai éveiben a csontok fejlődésének alapvető tápanyagokban gazdag étrend kritikus fontosságú, de a táplálékbeviteli felmérések szerint a nők a kalcium és más csonttápanyagok ajánlott mennyiségének felét fogyasztják a csontok optimális egészségéhez. Ez a hiányosság a tizenéveseknél hangsúlyos, akik kevésbé valószínű, hogy helyesen táplálkoznak, de akiknek előnyös lenne a csonttápanyagok fokozott fogyasztása, mivel fiatal csontjaik a tápanyagokat közel kétszer olyan gyorsan szívják fel, mint a felnőtt nőké.

Ahogy egy nő öregszik, az egészséges csonttömeg és csontsűrűség egyre nagyobb mértékben befolyásolja az általános egészségi állapotot és az életminőséget. A tudósok egyetértenek abban, hogy a megfelelő kalcium és D-vitamin egész életen át, a kiegyensúlyozott étrend részeként csökkentheti a csontritkulás kockázatát. Az erős csontok felépítése a nők fejlődési éveiben, valamint a csonttömeg és a csontsűrűség fenntartása az életkor előrehaladtával az egész életen át tartó egészségstratégia kritikus részei.

Elsődleges előnyök

  • Optimális mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosít, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges csonttömeg és csontsűrűség kialakításához és fenntartásához.
  • Kiváló kalcium- és magnéziumforrást biztosít.
  • Támogatja az egészséges csontokat és az általános egészséget a nők egész életében.
  • A legmagasabb minőségű csonttápanyagokat tartalmazó saját formula biológiailag elérhető formában.
  • D2- és D3-vitamint tartalmaz, hogy segítse a csontok kalciumfelvételét.
  • Nátrium-lauril-szulfátmentes HPMC növényi kapszulával készült.


Használata

Tinédzser és felnőtt nők (és férfiak) négy (4) kapszulát fogyasszanak naponta étkezés közben.

Figyelmeztetés

Terhes vagy szoptató nőknek és ismert egészségügyi problémákkal küzdő személyeknek konzultálniuk kell egy orvossal, mielőtt használnák. Hűvös, száraz helyen tárold.


Mikrotápanyagok

A kiegyensúlyozott, teljes értékű táplálkozás az egész életen át tartó egészség és vitalitás alapja, de van néhány olyan mikrotápanyag, amely kulcsfontosságú a csontok fejlődése és egészsége szempontjából: kalcium, magnézium, C-vitamin és D-vitamin. 

Kálcium: A kalcium az az ásványi anyag, amely a legnagyobb koncentrációban található a csontokban. Ez egyben az egyik olyan mikrotápanyag is, amelyből a legnagyobb arányban van hiány. Tanulmányok kimutatták, hogy a felnőtt lakosság kevesebb mint 25 százaléka felel meg az ajánlott étrendi adagnak (RDA) a kalcium tekintetében, a nőknél ez az arány eléri a 10 százalékot.

Magnézium: A magnézium közvetlen szerepet játszik a csontok szilárdságában a kristályképződésre, a csontsejtekre és a mellékpajzsmirigyhormon kiválasztására gyakorolt hatása révén, és a felnőttek közel fele az RDA-nál kevesebbet fogyaszt.

C vitamin: A C-vitamin leginkább az immunrendszer működésében betöltött szerepéről ismert, de segíti a kollagén képződését is (amely csontjaink mintegy 30 százalékát teszi ki), és védheti a csontsejteket a károsodástól. A C-vitaminhiány nem különösebben gyakori az iparosodott országokban, de ha nem fogyasztunk sok teljes értékű gyümölcsöt és zöldséget, akkor fokozott kockázatnak vagyunk kitéve.

D vitamin: A D-vitamin elsődleges hatása a csontok egészségére a kalcium felszívódásában betöltött szerepe révén érvényesül. Számos tanulmány kimutatta, hogy az alacsony D-vitamin-szint összefügg az alacsony csontsűrűséggel és a csonttörések fokozott kockázatával. Az elégtelen napozás és a zsíros halak alacsony fogyasztása miatt a D-vitamin az egyik leggyakoribb mikrotápanyag-hiány, amely a becslések szerint világszerte 1 milliárd embert érint.

 


Táplálékkiegészítők

A csontok egészségét elősegítő vitaminokra és ásványi anyagokra vonatkozó ajánlott irányelvek betartása nem könnyű a tipikus modern étrend mellett. Ennek eredményeképpen egyre gyakoribbá válik, hogy a tápanyaghiányt étrend-kiegészítőkkel kezeljük. A legújabb felmérések szerint a felnőttek körülbelül 43 százaléka egészíti ki étrendjét kalciummal és D2-vitaminnal dúsított étrend-kiegészítőkkel. A doTERRA Bone Nutrient Essential Complex ideális megoldás olyan vitaminok és ásványi anyagok keverékével, amelyek létfontosságú szerepet játszanak az egészséges csontfejlődésben és -fenntartásban, és amelyek a modern étrendben gyakran hiányoznak. 4 növényi kapszula 1000mg kalciumot, 400mg magnéziumot, 90mg C-vitamint és 810iu D-vitamint tartalmaz; az összes RDI-t teljesíti vagy meghaladja. Tartalmaz továbbá más ásványi anyagokat is, amelyek fontosak a csontok egészségének elősegítésében, beleértve a biotint, cinket, rezet, mangánt és bórt.

 

 

Kérdések és válaszok

K.: Hány éves korban kezdje el egy nő a Bone Nutrient használatát?

V.: A Bone Nutrient Essential Complex biztonságosan használható minden korosztályú nő számára, aki szeretné növelni az alapvető csonttápanyagok étrendi bevitelét. Segíthet a fiatal felnőtteknek elérni a maximális csonttömeget, és segíthet megelőzni a csontvesztést felnőttkorban, különösen a menopauza után.

 

K.: A férfiak is használhatják a Bone Nutrientet?

V.: A Bone Nutrient Essential Complex férfiak számára is biztonságosan és hatékonyan alkalmazható. A nők számára azért forgalmazzák, mert a nőknél nagyobb a csontvesztés kockázata, különösen a menopauza után. A csontvesztés azonban férfiaknál is előfordul.

 

K.: Miért van szükségem D2- és D3-vitaminra is?

V.: A D2-vitamin (ergokalciferol) és a D3-vitamin (kolekalciferol) a Csonttápanyag-komplexben is megtalálható, hogy a D-vitamin mindkét formájához hozzájuss. Mindkét forma hatékonyan emeli a D-vitamin szintjét a vérben és hozzájárul a csontok optimális egészségéhez.

 

K.: Miért szerepel a cink, réz, mangán és bór, mint élesztő? Kell-e aggódnom a Candida hatásaitól?

V.: A Bone Nutrient Essential Complex ásványi anyagokat ártalmatlan élesztőkultúrához adjuk, lehetővé téve az élesztőnek, hogy az ásványi anyagot módosítsa és beépítse biológiai mátrixába. Az élesztő, amely nem kapcsolódik a Candidához és nem fertőző, a folyamat végén inaktívvá válik, és nem okoz Candida-problémákat vagy élesztőgombák felhalmozódását a szervezetben.

 

K.: Ez a termék GMO-mentesnek tekinthető-e, és gluténmentes?

V.: A Bone Nutrient Essential Complex nem tartalmaz genetikailag módosított anyagot vagy glutént.


Kiszerelés: 120 kapszula

 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek