Téli fehér forró csokoládé
Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy az illóolajokat beépítsük a főzési rutinunkba, ha néhány csepp olajat adunk az italainkhoz. Ha egy hűvös napon felmelegedni szeretnél, vagy ha az ünnepekre ünnepi nassolnivalót szeretnél, próbáld ki ezt a téli fehér forró csokoládét.
A szegfűszegolaj, fahéj, sütőtök és a fehér csokoládé felhasználásával ez a kedves főzet a tél legjobb ízeit egyesíti, hogy meleg és meghitt érzést hagyjon benned.
Legközelebb, amikor egy hideg estén egy jó könyvvel vagy egy klasszikus filmmel szeretnél bekuckózni, készíts egy kis téli fehér forró csokoládét, és meglátod nem bánod meg.
Összetevők
1 1/2 csésze mandulatej
1/2 csésze sütőtökpüré konzerv
1/2 teáskanál sütőtök fűszer
1-2 csepp szegfűszeg illóolaj
1-2 csepp fahéj illóolaj
1/2 teáskanál vanília
csipetnyi tengeri só, opcionális
60-80 gramm durvára vágott fehér csokoládé
Elkészítése
1. Egy kis serpenyőben közepes lángon keverjük össze a tejet, sütőtököt és a fűszereket.
2. Folyamatosan keverjük, amíg éppen csak felforr.
3. Vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a csokoládét; egy keveset tartalékoljunk a díszítéshez.
4. Közvetlenül a tálalás előtt minden bögre csoki tetejére tegyünk tejszínhabot, fehér csokoládéforgácsot, és szórjunk rá sütőtökfűszert vagy fahéjat.
Azonnal tálaljuk.
Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!
https://www.mydoterra.com/olajkert
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!