Olasz előétel: kenyér mártogatás oregano illóolajjal

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az illóolajok beépítése a család étrendjébe egyszerű és finom! Próbáld ki, ezt az ízletes és egyszerű olasz kenyérmártogatót előételnek vagy köretnek a következő étkezés során.

Összetevők

¼ csésze olívaolaj

1-3 evőkanál balzsamecet ízlés szerint

½ teáskanál olasz fűszer

1 evőkanál parmezán sajt (nem kötelező)

1-3 csepp oregánóolaj (fogpiszkálóval kezdjük, és a kívánt ízlés szerint haladjunk a cseppek felé). 


Elkészítése

Óvatosan keverjük össze az összes hozzávalót egy olyan tálban, amely elég nagy a mártogatáshoz.

Mártogasd a kedvenc olasz stílusú kenyered a tálba.

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek