Olasz előétel: kenyér mártogatás oregano illóolajjal
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.Az illóolajok beépítése a család étrendjébe egyszerű és finom! Próbáld ki, ezt az ízletes és egyszerű olasz kenyérmártogatót előételnek vagy köretnek a következő étkezés során.
Összetevők
¼ csésze olívaolaj
1-3 evőkanál balzsamecet ízlés szerint
½ teáskanál olasz fűszer
1 evőkanál parmezán sajt (nem kötelező)
1-3 csepp oregánóolaj (fogpiszkálóval kezdjük, és a kívánt ízlés szerint haladjunk a cseppek felé).
Elkészítése
Óvatosan keverjük össze az összes hozzávalót egy olyan tálban, amely elég nagy a mártogatáshoz.
Mártogasd a kedvenc olasz stílusú kenyered a tálba.
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!