Illóolajok az immunrendszerért

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Tudjuk, hogy amikor az étrend és a testmozgás révén gondoskodunk magunkról, a testünk rendszerei megkapják, amire szükségük van ahhoz, hogy jobban gondoskodjanak rólunk. Sajnos ennek az ellenkezője is igaz: amikor nem táplálkozunk megfelelően és nem mozgunk, akkor korlátozzuk szervezetünk teljesítőképességét. Ez egy véget nem érő körforgás, különösen, ha immunrendszerünkről van szó. A jó hír számunkra egy további lehetőségben rejlik - számos különböző illóolaj segíthet szerepet játszani immunrendszerünk erősítésében és támogatásában.

Amikor az immunrendszerről beszélünk, valójában szervek és sejtek bonyolult hálózatáról van szó. Számos szerv és sejt alkotja az immunrendszert, beleértve a nyirokcsomókat, lépet, csontvelőt, a limfocitákat (B- és T-sejtekként ismert fehérvérsejtek), a tímuszmirigyet és a leukocitákat (a fehérvérsejtek egy másik típusa). Minden egyes darab együtt dolgozik a szervezet védelmében és óvásában.

Az immunrendszer támogatására szolgáló készlet

Ahhoz, hogy immunrendszerednek minden egyes eleme a megfelelő pályán maradjon, a doTERRA számos terméket kínál. A PB Assist+ probiotikus kiegészítővel együtt ez a készlet tartalmazza az összes legnépszerűbb doTERRA illóolajat, amelyekről ismert, hogy segítenek megvédeni a szervezetet a környezeti és egyéb fenyegetésekkel szemben.

doTERRA Air: A szezonális és környezeti ártalmak hatásainak minimalizálása érdekében közvetlenül a diffúzorba adagolva vagy a mellkasodra kenve.

Oregano Touch: Használd az egészséges légzőszervi működés támogatására.

Copaiba: A szív- és érrendszer, immunrendszer, emésztőrendszer és a légzőszervek egészségének támogatása érdekében tegyél egy-két cseppet egy Veggie kapszulába vagy ugyanekkora mennyiséget a nyelved alá.

doTERRA On Guard: Ez az erőteljes keverék naponta használható a szervezet természetes antioxidáns védekezésének támogatására.

doTERRA On Guard+ Softgels: A doTERRA On Guard keveréket tartalmazza, amely támogatja az egészséges immunrendszer és légzőszervek működését.

doTERRA On Guard fertőtlenítő permet: Használd a környezetedben előforduló baktériumok és kórokozók 99,9 százalékának elpusztítására.

Egyéb olajok az immunrendszer számára

Ezen kívül az immunrendszert támogató illóolajok hosszú listája áll rendelkezésre. Bármikor beépíthetsz különböző olajokat, hogy megnézd, melyik működik a legjobban a számodra. Megjegyeztük, hogy ezek közül az olajok közül melyik szerepel már a doTERRA On Guard keverékben. Ne feledd, hogy a felsorolt olajok mindegyikét belsőleg kell bevinni a kívánt immunrendszeri támogatás eléréséhez:

Bazsalikom
Fekete bors
Kardamom
Cassia
Korianderzöld
Fahéj (doTERRA On Guard)
Szegfűszeg (doTERRA On Guard)
Koriandermag
Édeskömény
Tömjén
Geranium
Helichrysum
Borókabogyó
Majoránna
Melaleuca (teafa)
Melissa
Mirha
Petitgrain
Római kamilla
Mandarin
Kakukkfű
Vetiver
Vadnarancs (doTERRA On Guard)

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek