llóolajok sportolóknak

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

Akár hivatásos sportoló vagy, imádod az edzőtermet, vagy csak úgy mellékesen élvezed az edzést, az illóolajok tucatnyi alkalmazása javítja az összképet. Az illóolajok természetes lehetőséget nyújtanak a tested ápolására. Megadhatják a keresett előnyt, és segíthetnek a pihenésben, a regenerálódási időben és az immunrendszer támogatásában. A doTERRA együttműködik sportlétesítményekkel, hogy a sportolók és edzőik számára képzést nyújtson az olajok előnyeiről. Íme néhány edzői ajánlás az illóolajok edzéshez való használatáról, valamint néhány extra tipp, ami segíthet az edzés során.

Illóolajok az immunrendszer támogatására

Amikor éppen egy intenzív edzés közepén vagy, nem akarod, hogy kihagyj egy edzést sem, mert nem érzed magad képesnek a reggeli edzésre. A doTERRA On Guard belsőleg történő szedése segíthet az immunrendszered erősítésében és abban, hogy ne veszítsd el a fejed. Amikor az edzést beltérben végzed, akkor is jó ötlet a doTERRA On Guardot a szobában párologtatin, hogy távol tartsa a környezeti veszélyeket. További bónusz a keverék energetizáló illata, amely mentálisan segíthet abban, hogy koncentrált és energikus legyél.

Fokozd a teljesítményt illóolajokkal

A borsmentaolaj bizonyítottan lendületet ad, ha kevés energiát és fáradtságot érzel. Próbáld meg a tarkódon vagy a mellkasodon alkalmazni, amikor extra adag motivációra van szükséged, hogy végigcsináld az edzésprogramot. A doTERRA Air a bőrre kenve vagy diffúzióval alkalmazva szintén kiváló választás a nyitott légutak érzésére és a szezonális fenyegetések hatásainak minimalizálására. Használhatod az olajkeveréket önmagában, vagy a doTERRA Breathe Vapor Stickben is kapható.

Illóolajok használata a jobb alvás és pihenés érdekében

Sportolóként valószínűleg tisztában vagy a pihenés és a kikapcsolódás fontosságával. Ha nem kapod meg a szükséges pihenést éjszaka, a tested nehezen tudja tartani a lépést. Bár a piacon különféle alvássegítő szerek vannak, a természetes termékek mindig a legjobbak a szervezeted számára. Ezért az olyan relaxáló olajok, mint a levendula vagy a doTERRA Serenity tökéletes megoldást jelentenek. A levendula diffúziója este, legalább 30 perccel lefekvés előtt megteremti azt a nyugtató környezetet, amelyre elmédnek és testednek szüksége van ahhoz, hogy álomba szenderülj. A levendula belsőleg történő szedése szintén bizonyítottan segít a nyugodt alvásban.

Illóolajok az izmok és ízületek megnyugtatására

A Deep Blue keverék a legjobb választás az edzés előtt és után is. A keverék többféle változatban kapható, köztük a Deep Blue krém (itt megnézheted, melyik változat lenne a legmegfelelőbb a számodra). A krém jellemzően a legnépszerűbb választás a sportolók körében a könnyű alkalmazhatósága és a hosszan tartó meleg és hűsítő érzés miatt.

Használj illóolajokat, hogy friss és tiszta maradj

Mindannyian tudjuk, hogy a sportfelszerelések és -ruházat bűze időnként szinte elviselhetetlen. A doTERRA On Guard kiváló lehetőség a tisztításra. Csak adjuk hozzá egy szórófejes flakonhoz vízzel. Vagy használd a doTERRA On Guard mosószert mosásnál. Ha időnként bőrirritációid vannak, alkalmazz teafát (Melaleuca), hogy segítsen tisztán tartani a bőrt. A teafa a doTERRA On Guard spray-hez is adható, hogy segítsen a környezeti veszélyek elleni küzdelemben.

További termékek

A doTERRA olyan kiegészítőket kínál, amelyek bármely sportoló számára hasznosak lehetnek. Ha természetes módon szeretnéd növelni az energiád, a Mito2Max lehet a megfelelő választás a számodra. A sejtjeidben lévő mitokondriumokkal együttműködve segíti az ATP hatékony előállítását. Vagy ha mélyebb szinten szeretnéd támogatni az ízületeid és a csontjaid, a Deep Blue Polyphenol Complex kiváló kiegészítő, amelyet hozzáadhatsz a rutinodhoz.

 


Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek