Visszatekintés 2021-re: Healing Hands történései és Hope program


 

Az emberek kezébe adjuk a kulcsot, hogy kedvező és fenntartható változásokat idézhessenek elő világszerte.

 

„Az egyik legnagyobb öröm számomra a munkámban az, hogy olyan sok csodás emberrel dolgozhatok együtt, akik mind elhivatottak aziránt, hogy jót tegyenek, akik törődnek a kevésbé szerencsés embertársaikkal. Minden tiszteletem a Wellness Tanácsadóinké; kitárják a szívüket, és rááldozzák az idejüket, az eszközeiket és az energiájukat arra, hogy az összefogás szellemében anyagi támogatást gyűjtsenek, és személyesen is segítsenek másokon. Felnézek továbbá a doTERRA tulajdonosaira is, akik mindenben aktívan részt vesznek, és számos felajánlást olyan nagylelkűen kiegészítenek. 

2021 egy eseményekben gazdag év volt, számos kihívással és szükséghelyzettel, köztük két súlyos természeti katasztrófával. A doTERRA Wellness Tanácsadóinak, vásárlóinak és munkatársainak azonban közös erővel sikerült még tovább erősíteniük a jelenlétünket, és nem csak a projektek számát, hanem azok hatáskörét illetően is. A katasztrófaelhárítási projektek között szerepelt a Belgium, Németország és Hollandia bizonyos területein pusztító, szörnyű árvizek áldozatainak, valamint a La Palma szigetén történt vulkánkitörésben érintetteknek a támogatása. Egyéb kezdményezéseinkkel pedig továbbra is igyekszünk elejét venni az emberkereskedelemnek; segítséget nyújtani a menekültek újabb hullámának; támogatni a rászoruló édesanyákat, gyermekeket és kisbabákat; valamint egészségügyi ellátást, gyógyszereket és oktatást biztosítani. Mindeközben pedig mérhetetlen reménnyel és büszkeséggel tölt el az a tettre kész és lelkes hozzáállás, amellyel oly sokaknak nyújtunk segítséget és támogatást Európában."

 

Jürgen Suckow
Director doTERRA Healing Hands & AromaTouch, EMEA



2021-ben

 

72
vállalati doTERRA Healing
Hands projekt világszerte


3,256,717 €
összegű adomány a doTERRA
Healing Hands jóvoltából
kollektív hatású és beszerzési
projektek számára


Adománykiegészítő projektek
keretében Wellness Tanácsadók
közreműködésével összesen
összegyűlt
997,873 €


Összesen adományozott + a doTERRA Healing Hands által
kiegészített összeg 2021-ben
1,730,298 €

 

 

 

A HOPE program

Tudtad, hogy a doTERRA Hope Touch vételárának a 100%-a közvetlenül az emberkereskedelem elleni küzdelmet szolgálja?

Körülbelül 40.3 millió ember él rabszolgasorban világszerte, a kényszermunkát és a szexrabszolgaságot is beleértve. 2016 óta a doTERRA Healing Hands összesen 8 millió dollárt adományozott tizenöt különböző országban olyan szervezeteknek, amelyek a modern kori rabszolgaság felszámolásáért küzdenek.

Ezen küldetése véghezvitele érdekében a doTERRA létrehozta a HOPE modellt, amely egy átfogó program az emberkereskedelem elleni harc szolgálatában.
A HOPE modell középpontjában a megelőzés, a megmentés és az utógondozás áll.

Megelőzés: Mindannyian tehetünk az emberkereskedelem megelőzéséért a
közösségeinkben, mégpedig oktatás és a legkiszolgáltatottabbak védelme útján.

Megmentés: Csatlakozz hozzánk Te is az életüket az emberkereskedelem ellen irányuló mentési műveleteknek szentelő munkacsoportok, rendvédelmi szervek és képzett szakemberek támogatásában.

Utógondozás: Azoknak, akik emberkereskedelem áldozatául estek, biztonságot nyújtó és átfogó, traumaszemléletű gondozásra van szükségük. Támogatjuk azokat, akik elindulnak az önellátás felé vezető úton.

Látogass el a doterrahealinghands.org/hope oldalra, ahol további részleteket találsz a HOPE programról.

Idén júliusban a doTERRA Healing Hands kezdeményezéséhez Ő királyi fensége Eugénia brit királyi hercegnő is csatlakozott, hogy segítsen felhívni a figyelmet az emberkereskedelemre, és elindítani a HOPE (Remény) hónapját, ezzel is előkészítve az Emberkereskedelem elleni küzdelem világnapját, amelyre 2021. július 30-án került sor.

2021-ben a doTERRA Europe több mint 22,000 €-t adományozott az emberkereskedelem-ellenes törekvések támogatására, köztük egy ifjúsági program számára Albánia legszegényebb és legelszigeteltebb régiójában. A kezdeményezés célja, hogy lehetővé tegye a fiatalok számára az olyan tudás- és készségszerzést, amellyel könnyebb lesz a felnőtté válás, és kevésbé lesznek kiszolgáltatottak az emberkereskedelemnek.

A doTERRA egy helyi partnerrel is együttműködik abban, hogy a régióban helyi segítőket képezzenek, és így növeljék a kapacitást a fiatalok kimentésére, trauma esetén szükséges támogatásukra, valamint az emberkereskedelem megelőzésére.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj