doTERRA visszatekintés 2021-re: bevezető

"A doTERRA küldetése mindig is az volt, hogy világszerte segítse és erősítse az egyének és a közösségek cselekvőképességét. 2021-ben pedig komolyabb változásokat értünk el, mint valaha.

A mostanra megvalósult, valamint még folyamatban lévő projektek közé tartozik többek között egy új kórház megnyitása Szomáliföld szívében, egy új Co-Impact Sourcing-partnerség kialakítása Moldovában, valamint az emberkereskedelem elleni harchoz való hozzájárulásunk erősítése.

Minden egyes nap újabb és újabb életeket változtatunk meg annak köszönhetően, hogy Önök úgy döntenek, velünk együtt törekednek a tisztaságra. Reméljük, hogy a The Good in You kiadványunkban megosztott jó híreink, statisztikáink és történeteink felemelik, és olyan energiákkal töltik fel Önöket, amelyekkel az új esztendőben is sikerül majd felülmúlniuk minden várakozást

„Ez a kiadvány a The Good in You (Az Önökben rejlő jóság) címet kapta, és számomra mindig olyan megindító az a sok-sok , amelyet véghez visznek a közösségeikben. A doTERRA Healing Hands mögött álló emberek együttérzése és elhivatottsága mindannyiunknak reményt ad; az általunk támogatott sokféle projekt pedig elmondhatatlanul sok ember életére gyakorol erőteljes pozitív hatást. Azzal, hogy a minőséget és az embereket helyezik előtérbe, a Co-Impact Sourcing projektjei egyre erőteljesebben táplálják a tisztaság iránti szenvedélyt a növekedésben lévő régióinkban is.

Szívet melengető számomra a tudat, hogy Önök, a mi doTERRA-közösségünk, osztoznak velünk a szenvedélyünkön, hogy igazán nagy horderejű változásokat érjünk el. Közös erővel reményt adunk mindazoknak, akik úgy érzik, számukra már nem maradt. Önöknek köszönhetően végre meghallgatásra találnak. Minden egyes cseppel megosztják a történeteiket, és személyes élményeket teremtenek. Ettől olyan más a doTERRA; a küldetésünk, hogy jót tegyünk, egyre több embert mozgósít világszerte. Köszönöm, a doTERRA nevében is, mindannyiuknak a töretlen támogatást. És miközben reményekkel telve igyekszünk jót tenni, tudom, hogy a változások, amelyeket a jövőben viszünk véghez, egyre előrébb és előrébb visznek majd bennünket.”

Jared Auger, Vice President of doTERRA Europe


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Esszenciális "parfüm" receptek