doTERRA Adaptiv szakállápoló olaj

Ints búcsút a durva arcszőrzetnek! A doTERRA szakállápoló olajai könnyű és gyorsan felszívódó argán-, jojoba-, napraforgó- és avokádóolaj hozzáadásával készülnek, hogy segítsenek mind a bőr, mind a szőrszálak hidratálásában, kondicionálásában és táplálásában. Elég naponta néhány csepp a hosszan tartóan puha, könnyen kezelhető és hidratált szőrszálakért – tökéletes ajándék apukák, fiútestvérek, nagybácsik, az összes közel álló férfi számára!

A doTERRA Adaptiv szakállápoló olaj vadnarancs, levendula, copaiba, fodormenta, magnólia, rozmaring, neroli és ámbrafa esszenciális olajok szabadalmazott keverékét tartalmazza.

 

Elsődleges előnyök

  • Táplál és kondicionál.
  • Segít, hogy a szőrszálak selymesen puhák és könnyen kezelhetőek maradjanak.
  • doTERRA Adaptiv Nyugtató keverékkel.


Teljes összetevőlista

Argania spinosa (argán) magjából kivont olaj, Simmondsia chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, Persea gratissima (avokádó) olaja, Helianthus annuus (napraforgó) magjából kivont olaj, Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Lavandula angustifolia (levendula) olaj, tokoferol, Copaifera coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata gyantájából kivont olaj, Mentha spicata virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Michelia alba virágából kivont olaj, Rosmarinus officinalis (rozmaring) leveléből/szárából kivont olaj, Citrus aurantium amara (keserű narancs) virágából kivont olaj, Liquidambar acalycina/Formosana gyantájából kivont olaj, limonén, linalol.

Vadnarancs

A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez. 

Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. Az egészséges, tiszta bőrt elősegítő tulajdonságainak köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menj. 

Copaiba

A copaiba esszenciális olajat egy Dél-Amerikában honos, aromás trópusi fafajtából nyerik ki. Észak- és Északkelet-Brazília őslakosai már a XVI. század óta használják a copaiba esszenciális olajat hagyományos gyógymódjaikhoz. A copaiba esszenciális olajat széles körben alkalmazzák kozmetikai készítmények, úgymint szappanok, krémek, testápolók és parfümök összetevőjeként, kihasználva a bőrre gyakorolt nyugtató tulajdonságait. Alkalmazd külsőleg hordozóolajjal vagy hidratálókrémeddel kombinálva, hogy segítsen a láthatóan egészséges bőr támogatásában.

Magnólia

A magnólia különböző fajai elszórtan Dél-Ázsiában, a csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában is megtalálhatóak, így elmondható, hogy egy kifejezetten nagy utat bejárt növényfajról van szó. A magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliából készülő esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromájú, és kellemes, nyugodt közérzetet képes teremteni. A frakcionált kókuszolajjal elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt. Építsd be napi rutinodba, hogy bőröd mindig tiszta és hidratált legyen.  

Neroli

A doTERRA Neroli Touch keverék praktikus golyós kiszerelésben elegyíti a tiszta neroli esszenciális olajat és a frakcionált kókuszolajat. A keserűnarancsfa virágából nyert neroli esszenciális olaj édes, friss és virágos aromájú. Különlegességnek számít, hogy ugyanez a fafajta két másik citrusos olajat is ad – petitgrainolajat a levelekből és a fiatal ágakból, valamint a gyümölcse héjából sajtolt keserűnarancs esszenciális olajat. A tény, hogy ugyanabból a forrásból egyéb olajok is kinyerhetők, mit sem változtat azon, hogy a neroli igazi ritkaságnak számít a citrusos olajok családján belül. A Neroli Touch keveréket használhatod bőröd megnyugtatására és a bőrhibák megjelenésének csökkentésére. A neroli esszenciális olaj közismert hatásai közé tartozik továbbá a relaxáció elősegítése és a hangulat javítása is. 

 

 

Használati módok
 

  • Használd rendszeresen a mindennapi szakállápolási rutinod részeként
  • Használd zuhanyzást vagy arc- és hajmosást követően
  • Kezdetnek alkalmazd kis mennyiségben, majd igény szerint vigyél fel belőle többet
  • Kifejezetten hosszú és sűrű szakáll esetében használj fésűt az olaj egyenletes eloszlatásához

 

Használati utasítás

Önts 2-3 csepp olajat a tenyeredbe. Dörzsöld össze a tenyered, és simítsd át vele a szakállad vagy a bajuszod. Alkalmazd naponta a mindig selymesen puha és kondicionált arcszőrzetért.


Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne használd tovább, ha irritáció vagy pirosodás lép fel. Kerüld a szemmel és érzékeny területekkel való érintkezést. Hűvös, száraz helyen tartandó.

Kiszerelés: 30 ml

Ára: 21,5 euró ; ~ 8.000 forint

 

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj