Öt természetes öregedésgátló tipp a bőrödnek

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Ahogy öregszel, a bőröd megváltozik. Ez normális, és mindenkivel előfordul. Míg egyesek azt sugallják, hogy a kor előrehaladtával botoxhoz, plasztikai sebészethez és egyéb beavatkozásokhoz kell folyamodni, hihetetlenül kifizetődő lehet egyszerűen méltósággal fogadni az öregedő bőrt. A tapasztalatok, a nevetés és a szeretet ráncai, amelyek az arcodat díszítik, gyönyörű kincsek - életed minden egyes értékes évének emlékművei.

A bőrápolás fontossága

Tudtad, hogy a bőröd valójában a tested legnagyobb szerve? Többek között védőgátként szolgál, és segít a hőmérséklet szabályozásában. Számos dolgot tehetsz azért, hogy megmutasd a bőrödnek, hogy megbecsüld, egészségesen tartsd, és természetesen ösztönözd az áhított fiatalos ragyogást - az alábbiakban öt tippet mutatunk, amivel elkezdheted.

1. Táplálkozz egészségesen és igyál sok vizet. A helyes táplálkozás és a folyadékpótlás az egészséged szinte minden területére jótékony hatással van, beleértve a bőrödet is. A többi szervhez hasonlóan a bőrnek is szüksége van tápanyagokra és folyadékbevitelre ahhoz, hogy jól fejlődjön. A doTERRA Lifelong Vitality Pack segítségével minden nap könnyedén hozzájuthat a szükséges tápanyagokhoz.

2. Ne spórolj a naptejjel. Nyilvánvalóan fontos, hogy megvédd bőröd a naptól. De a bőrrák kockázatának csökkentésén túl a fényvédő krémek segítenek megvédeni a bőrét a nap okozta károsodástól, a leégéstől, az elszíneződéstől és még sok mástól is. Még a finom vonalak és ráncok kialakulásának megelőzésében is segíthet. A fényvédő krémek alkalmazásakor ne spórolj. De a legjobb amit tehetsz a nap ellen az a fizikai védekezés: a bőr takarása.

3. Válaszd ki a megfelelő bőrápolási termékeket. Bőröd számára fontos, hogy tisztán tartsd és jól hidratáld arcod olyan termékekkel, amelyek hatékonyak, gyengédek és biztonságosak. Ha tiszta, természetes bőrápolási termékcsaládot keresel, amelyet a tiszta illóolajok ereje hat át, próbáld ki a Verage bőrápoló kollekciót. Bőröd hidratálásához a frakcionált kókuszolaj, a doTERRA Spa testvaj és a Yarrow|Pom megújító szérum mind kiváló és hatékony termékek.

4. Használd ki az antioxidánsok erejét. Az antioxidánsok segítenek a szabad gyökök által okozott károk leküzdésében. Elengedhetetlenek ahhoz, hogy Te és bőröd fiatalabbnak és egészségesebbnek érezze magát, és úgy is nézzen ki. A bogyósok köztudottan nagyszerű antioxidáns-források (és finom nassolnivalók). A YarrowPom lenyelve antioxidánsokban gazdag. Helyileg is használhatod bőrápolási rutinod részeként, hogy csökkentse a foltok megjelenését és elősegítse a ragyogó arcszínt.

5. Használj tiszta illóolajokat. A YarrowPom nem az egyetlen illóolaj, amely jót tesz a bőrnek. Néhány segít csökkenteni a finom vonalak, ráncok és foltok megjelenését, valamint megnyugtatja vagy kisimítja a bőrt, mint például a helichrysum, tömjén, levendula, szantálfa (hawaii), mirha és a rózsa. Ha mindezen illóolajok előnyeit egyben szeretnéd élvezni, használd az Salubelle keveréket.



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában