On Guard kézfertőtlenítő permet

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

Ez a kézfertőtlenítő bőrtisztító hatású, rendkívül finom, gyorsan száradó permet segítségével tisztít. A természetes almakivonattal készülő hidratáló formulájának köszönhetően nem hagyja kiszáradni a bőröd, a kézen pedig puha és lágy érzetet hagy maga után. A CPTG (tanúsított, tiszta, letesztelt minőség) minősítésű vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring esszenciális olajokból készülő doTERRA On Guard keverék emellett felemelő citrusos-fűszeres aromával párosul. A természetes eredetű hatóanyag, az USP-minősítéssel ellátott etil-alkohol gondoskodik a permet tisztító hatásáról, és és segít a kezek fertőtlenítésében. A praktikus spray kiszerelés tökéletes utazáshoz, iskolába, munkába és a folyton mozgásban lévő családok számára.


Hogyan használd?

Használat előtt rázd fel alaposa. Vigyél fel 1–2 fújásnyit közvetlenül a kezedre, dörzsöld össze, amíg meg nem szárad.

Utazás közben fújj belőle a repülőgép ülésének karfájára és a lehajtható kisasztalra. Alkalmazhatod jógaszőnyegek és egyéb edzőtermi felszerelések fertőtlenítésére használat előtt. Gyerekeknek játszótéri idő után. 


Összetétele:

Aktív összetevő: etil-alkohol 64%.Inaktív összetevők: víz (aqua), pyrus malus (alma) gyümölcskivonat, glicerin, eucalyptus globulus leveléből kivont olaj, citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, eugenia caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj, cinnamomum zeylanicum leveléből kivont olaj, cinnamomum zeylanicum kérgéből kivont olaj, rosmarinus officinalis (rozmaring) leveléből kivont olaj, citromsav. 

Kiszerelése: 27ml

Figyelmeztetés:

Gyúlékony. Lángtól, szikrától vagy 40°C feletti hőmérséklettől távol tartandó. Csak külső használatra.A termék használata során ügyelj rá, hogy szembe ne kerüljön. Irritáció vagy bőrpír esetén hagyd abba a használatát, és fordulj orvoshoz. Gyermekektől elzárva tárolandó. További tudnivalókért olvasd el a termék címkéjét.

 

Ára: 8 euró ; ~ 3.300 forint

vagy kapható 5-ös csomagban is.


Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Különböző típusú hordozóolajok (FCO)

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal