doTERRA Forest Breeze olajkeverék


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Forest Breeze – most korlátozott ideig ebben a csomagban vásárolható meg a készlet erejéig! Próbáld ki ezt a különleges keveréket, amelyet Európa erdei inspiráltak. 

Ezen keverék a szibériai fenyő, a ciprus, a boróka bogyó, a kanadai fekete lucfenyő, a vadnarancs, a tömjén és a kömény CPTG esszenciális olajait tartalmazza. Ez a tökéletes keverék elősegítheti a nyugodt és pihentető érzéseket is. 

Elsődleges előnyök

  • segít nyugodt, oldott közérzetet teremteni  

  • csillapító hatást gyakorol

  • felemelő, fás aromája van 

     

     

Összetevői

Szibériai fenyő

Rendkívül nyugtató hatással lehet a bőrre, ezért ideális esszenciális olaj egy kellemes masszázshoz. Hozzájárul a könnyed légzéshez, miközben nyugtatja a kedélyeket és kiegyensúlyozó hatást is biztosít. 

Ciprus

A magas törzsű, örökzöld ciprusfa ágaiból nyert ciprus esszenciális olaj tiszta aromája energizáló és frissítő hatású. A bőrre gyakorolt jótékony hatásai miatt a ciprusolaj a sparészlegek és masszázsterapeuták közkedvelt alapanyaga. Népszerű masszázsolaj, ugyanis képes a kedélyeket kiegyensúlyozni és fokozni is egyszerre. A ciprusolaj üdítő, fás aromája ellazít, és serkenti a vitalitást. Citrusos olajokkal párosítva különösen magával ragadó aromát alkot! 

Borókabogyó

A tűlevelűek osztályába tartozó közönséges boróka terméséből nyert borókabogyó esszenciális olaj a hagyományos használati módok és jótékony hatások gazdag múltját őrzi. A borókabogyó esszenciális olaj sajátos tulajdonságai jótékony hatással lehetnek a bőrre, ezért érdemes, hogy megpróbáld beilleszteni szokásos bőrápolási rutinodba! 

Kanadai fekete luc

A kanadai fekete luc egy erőteljes fás esszenciális olaj, amelyet a történelem során már az amerikai indiánok is használtak a bőr egészségének támogatásához, valamint spirituális gyógyító gyakorlataikhoz. A Picea mariana, azaz a kanadai fekete luc tűleveleiből és ágaiból nyerik ki lepárlás útján. Megerőltető testmozgás után, vagy ha testednek helyileg van támogatásra szüksége, masszírozz a bőrbe hordozóolajjal kevert kanadai fekete luc esszenciális olajat egy kellemesen nyugtató masszázshoz. A harmónia és kiegyensúlyozottság érzetének elősegítésére a tarkódra is bármikor felviheted a nap folyamán.

Vadnarancs

A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a dōTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez. 

Kömény

A kömény egy kétnyári fűszernövény, amely Európában, Ázsiában, Afrikában és az Egyesült Államokban is egyaránt nagyon gyakorinak számít. Annak idején az ókori rómaiak az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt használták a köményt. Mára pedig a világon már szinte mindenütt megtalálható konyhai alapkellékként! Széles körben ismert meleg aromája és markáns aljegyei miatt olyan közkedvelt. 

Tömjén 

Gazdag aromájának köszönhetően a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg alkalmazva bőrfiatalító hatású lehet, és hozzájárulhat a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez.

 

Teljes összetevőlista

Abies sibirica olaj, Cupressus sempervirens ágából/leveléből kivont olaj, Juniperus communis terméséből kivont olaj, Picea mariana ágából/leveléből kivont olaj, Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Boswellia serrata olaj, Pimenta ocinalis (szegfűbors) leveléből kivont olaj, Pimenta ocinalis (szegfűbors) terméséből kivont olaj, Cistus ladaniferus olaj, Carum carvi (kömény) magjából kivont olaj, Cistus ladaniferus levelének/szárának kivonata, limonene*, eugenol*, linalool** Természetesen előforduló olajösszetevők

Figyelem

Gyermekektől tartsd távol. Bőrérzékenység előfordulhat. Ha babát vársz, szoptatsz, vagy kezelés alatt állsz, konzultálj az orvosoddal. Kerüld a szemmel, belső fülekkel és érzékeny területekkel való érintkezését.



Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA sampon és kondicionáló

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Guaiacwood illóolaj parfüm balzsam

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Esszenciális "parfüm" receptek

Márciusi frissítő szobaspray (vadnarancs, borsmenta, citrom)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás