Egymásra ható beszerzés: kanadai óriás tuja (vöröscédrus) olaj

 
Az arborvitae esszenciális olajat a nyugati vörös cédrusból nyerik, mely Kanadában őshonos.

"Ahova eltemetik egy cédrusfa fog nőni.

Ebből a fából az emberek házakat és kenukat fognak építeni. A gyökerekből kosarakat fognak csinálni. A fa héjából ruhát, kötelet és zsinórt fognak készíteni.

Az ágakkal el fogják seperni a betegséget és szomorúságot."
 
 
Megtiszteltetés, hogy ma itt lehetek és elmesélhetem, hogy mit is jelent számunkra a cédrusfa, miért fontos és miért is az élet fája.

Hagyományosan mi sosem temettük el a szeretteinket, hanem építettünk nekik egy emelvényt a fák szintjén, hogy felajánljuk őket a Teremtőnek. 


Nathan Janes vagyok. Enyém a világ egyetlen lepárlója, mely óriás arborvitae fából nyer ki olajat. S ez az olaj igen különleges, mivel fenntartható gazdálkodásból szerezzük be az alapanyagot. Arborvitae fa őshonos a Csendes-óceán északnyugati részén. 
 
 
Összekapcsolódtunk egy már meglévő fakitermelő iparággal, mely már évtizedek óta jelen van itt. A nyersanyagunkat a fakitermelő cégtől szerezzük be, melyek faipari termékeket állít elő, úgymint fa tartóelemek, zsindely, kész fűrészáru. Ezek gyártása során keletkező hulladékot vesszük át, melyet ezelőtt egyszerűen elégettek az előző évtizedek során. Ebből fűrészporból nyerjük ki az értékes, egyedi kémiai tulajdonságokkal rendelkező esszenciális olajat. 
 
 
Nagy figyelmet fordítunk a részletekre a folyamat során, kezdve a beszerzéstől, ahogy mozgatjuk - fedett raktáraink vannak, melyek megvédik az időjárástól, folytatva a feldolgozással, tiszta vizet használunk az edényeinkben a gőzölés során. Kinyerjük az olajat, különválasztjuk a víztől. A mi hulladékunk, ami marad a desztilláció után egy nagy konténerbe kerül és papírgyártásra lesz használva.

 
Fa olajnak csodálatos, hiszen olyan magas kémiai összetevője van, ami nincs meg más fás olajban. Arborvitae szó szerint az élet fáját jelenti. Ezek a fák nagyon hosszú ideig élnek, némelyek ezek közül is 800 év körüli. A rovarok nem támadják meg ezt a fát, ez az olaj elűzi őket, így akár rovarirtó keverékhez is lehet használni az olajat.

Izgatottak vagyunk, hogy a doTERRA-val dolgozhatunk és elhozhatjuk az arborvitae olajat az embereknek. Tisztelet övezi a csapatunkat, hogy elősegíti a doTERRA jó hírnevét azzal, hogy odafigyelünk a részletekre. A minőség terén van a fő fókuszunk. Volt már számos probléma a múltban, ebből adódóan, így a doTERRA-n kívül nem szeretnénk mással dolgozni.
 

 

Vásárláshoz kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Regisztrálj törzsvásárlónak és 25% kedvezményt kapsz!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)

A teljes videó angolul:

 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Alvás: Nicole Stevens arról, hogy miért kell a jó alvást az életed egyik fő prioritásává tenni, és hogyan tudod ezt megvalósítani