Kardamom esszenciális olaj Guatemalából (videó)

"Guatemala gyönyörű vidékén vagyunk, sokan tudhatják, hogy a top országok között van kávéexportban. Az export listát azonban egy növény vezeti, amit kardamom-nak hívnak. Fűszerként használják a Közép-Keleten és szerte a világban. A magjából pedig nagyon értékes esszenciális olaj nyerhető."


"A közvetlen termelőkkel való együttműködés lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű kardamom magvakhoz jussunk hozzá. Ezen minőség találkozása a kifinomult desztilláló eljárásunkkal és minőségellenőrzéssel biztosítja a legjobb kardamom olaj előállítását."

 
"Tudnod kell, hogy az itteni desztillációs folyamatról, mivel nagyon magas minőséget képvisel. A desztilláló berendezés Európából lett behozva, csúcskategóriás, nagyon magas minőségű. A csapatunk vegyészei együtt dolgoznak a helyi vegyészekkel, hogy a legmagasabb minőségű kémiai alkotóelemeket érjük el, ami létfontosságú a kardamom megfelelő, terápiás használatához esszenciális olajként."

 
"Minden tételt gázkromatográfos vizsgálatnak vetünk alá, ami biztosítja, hogy elérjük a doTERRA szabványnak megfelelő minőséget."

"A tervünk Guatemalának ezen a területén, hogy beilleszkedjünk a közösségbe, együttműködve a gazdákkal, és biztosítani tudjunk egy magasabb felvásárlási árat ezért a kiváló kardamomért amit termesztenek."

 
"Júliusban elvégezzük az ültetést, így a termény jól érzi magát a földben. Januárban és februárban el kell kezdeni a betakarítást és a termény tisztítását. Összesen legalább háromszor kell egy évben ritkítani a kardamomot. Sokunk nem engedheti meg magának ezt az odafigyelést, mivel a felvásárlási árak nagyon beestek. Kereskedők jelentek meg, akik nem hajlandóak jó árat fizetni. Mindig korrekt árat kérünk, de sosem adják meg. Az igazság az, hogy eszük ágában sincs jó árat fizetni nekünk érte."

"Azzal, hogy megfelelő árat biztosítunk a gazdáknak, nagyon jó irányba tudjuk előremozdítani a közösséget, az alapítványunk (Healing Hands) bevonásával együtt még többet tudunk segíteni."

 
"Egy szövetkezet létrehozása a célünk, amivel stabilizálni és növelni tudjuk az árakat, ami eljut a gazdákhoz és nem a láncban résztvevő kereskedők zsebében köt ki."

"Jól hangzik, de Önöknek kell összefogni az embereket, ami nem lesz egyszerű. Mi már próbálkoztunk ilyesmivel de nem látjuk hogyan lehetne ezt kivitelezni."

"Azt mondja kihívás lehet csoportba összefogni az embereket a doTERRA számára."

 
"Mi szeretjük a kihívásokat. :)"

"Elég egyedülálló, hogy a kardamom olaj indulása a Világkongresszusunkon lesz, ami ráadásul a kardamom termelésének századik évfordulója Guatemalában. Egy lehetőség, hogy megmutassuk a hosszú távú elköteleződésünket, legyen ez a beszerzési forrásunk, hogy társadalmi felelősséget vállaljunk és társadalmi hatásunk legyen a közösségre. Izgatottak vagyunk, hogy partneri viszonyt alakíthatunk ki a helyi közösséggel, emberbaráti kapcsolatokat, ami segít nekünk, hogy piacra vezessük a kardamom olajat az Egyesült Államokban és szerte a világban."
A kész termék

 

Az olajokat megtalálod a webshopban, kattints az "Így rendelj terméket" fülre a menüben, segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Regisztrálj törzsvásárlónak és 25% kedvezményt kapsz!

https://www.mydoterra.com/olajkert

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom! :)


A teljes videó angolul: 
 


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA abode - frissítő keverék

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

A teafaolaj felhasználási módjai: