doTERRA konyhai olajkeverékek főzéshez

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) csak Komáromi Szabolcs előzetes engedélyével használható fel.

 

Ebben a kollekcióban három olyan keverék található, amelyet CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) minőségű esszenciális olajok aromákban és ízekben kirobbanóan gazdag, egyedülálló válogatása alkot. Az Olaszos ízek keveréke ideális hús- és tésztaételekhez, illetve salátaöntetekhez. Dobd fel házi készítésű fajita, taco, burrito vagy nachos ételeid ízvilágát a Mexikói ízek keverékével. Adj a Trópusi ízek keverékéből friss tengeri ételekhez, kedvenc desszertjeidhez vagy smoothie-dhoz. A doTERRA Konyhai keverékekkel garantáltan elsöprő sikert fogsz aratni a legközelebbi társasági eseményen vagy családi vacsorán!

 

Elsődleges előnyök

Tökéletes kísérő a főzéshez
Egyetlen mozdulattal bármilyen fogásnak kirobbanó ízt adhatsz
Tartsd a többi fűszerrel egy helyen, hogy mindig kéznél legyen!

 

 

Olaszos ízek keveréke



 

A rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, majoránna és oregánó esszenciális olajok alkotta fűszeres Olaszos ízek keveréke egyetlen konyhából sem hiányozhat! A legjobb eredmény érdekében használd a főzés utolsó lépéseként: adj egy cseppet szószokhoz, mártogatós szószokhoz vagy pácokhoz közvetlenül tálalás előtt! Olívaolaj bázisban.  


 

 

Mexikói ízek keveréke


 

Vigyél izgalmas, új ízeket ételeidbe a Mexikói ízek keverékével! A zöldcitrom, római kömény, fekete bors, korianderzöld és majoránna esszenciális olajok keveréke tökéletes összhangot alkot a salsa és guacamole szószokkal, illetve a fajita és taco jellegű ételekhez készített különféle töltelékekkel és sok mással is! A legjobb eredmény érdekében használd a főzés utolsó lépéseként: adj néhány cseppet az ételhez közvetlenül tálalás előtt! Avokádóolaj bázisban

Összetevők: Avokádóolaj, ételízesítők (zöldcitrom, római kömény, fekete bors, korianderzöld és majoránna esszenciális olajok)

Használati utasítás

Ételízesítéshez. Adj belőle öt-tíz cseppet szószokhoz, mártogatós szószokhoz vagy pácokhoz


 

 

Trópusi ízek keveréke

 

 

A narancs, citrom, zöldcitrom, grépfrút, zöld mandarin, bergamott, juzu és ylang ylang esszenciális olajok keverékétől egy szempillantás alatt életre kel a konyha! Adj vele üdítő ízt salátaönteteknek és smoothie-knak, vagy adj belőle egy-két cseppet egy tál gyümölcssalátához, hogy kihangsúlyozza az ínycsiklandó, trópusi, gyümölcsös ízvilágot. Kókuszolaj bázisban.


 

 

 


 

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

doTERRA sampon és kondicionáló

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA abode - frissítő keverék

Guaiacwood illóolaj parfüm balzsam

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Lime - zöldcitrom - illóolaj Brazília/Peru

Zendocrine - méregtelenítő keverék