doTERRA Holiday Peace olajkeverék

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A téli ünnepek az év családnak és ünneplésnek szentelt, békességgel teli időszaka. A Holiday Peace esszenciálisolaj-keverék szibériai fenyő, duglászfenyő, himalájai jegenyefenyő, grépfrút, tömjén és vetiver esszenciális olajokat tartalmaz. Külsőleges használata nagyszerű módja, hogy ráhangolódjunk, és átérezzük az ünnepi szellemet.

Elsődleges előnyök

Szibériai fenyő, duglászfenyő, himalájai jegenyefenyő, grépfrút, tömjén és vetiver esszenciális olajokat tartalmaz.

Egy tökéletes keverék az ünnepi időszakra!

Gyantás, friss, citrusos, fás aroma

Aromás jegyek: gyantás, fás, citrusos, friss

 

Összetevők

Szibériai fenyő: A szibériai fenyő esszenciális olaj frissítő, fás aromája nyugtató és pihentető hatásairól ismert. A szibériai fenyőnek egyedi kémiai összetétele van – elsődlegesen bornil-acetátból áll, amely az ennek az esszenciális olajnak tulajdonított enyhítő hatások többségét adja. Rendkívül nyugtató hatással lehet a bőrre, ezért ideális esszenciális olaj egy kellemes masszázshoz. Hozzájárul a könnyed légzéshez, miközben nyugtatja a kedélyeket és kiegyensúlyozó hatást is biztosít.  

Duglászfenyő: A duglászfenyő egy Észak-Amerika-szerte őshonos tűlevelű. Ennek a magas törzsű, örökzöld fenyőfélének frissítően édes aromája van, enyhe citromos beütéssel. Olaját a bőrre gyakorolt tisztító, fertőtlenítő hatásáért és a pozitív hangulat serkentésére használják. A doTERRA a duglászfenyő esszenciális olajat fenntartható módon Új-Zéland fiatalabb fáiból szerzi be, ahol a túlszaporodott fenyőpopulációk egyébként is veszélyeztetik az ország élővilágát. Azzal, hogy esszenciális olaját a fiatalabb fenyőkből nyeri ki, a doTERRA hozzájárul a térséget elárasztó fák környezeti hatásainak megfékezéséhez.

Grépfrút: Az angol „grapefruit” elnevezés a „grapes”-hez, azaz a szőlőhöz hasonlóan fürtökben termő gyümölcsre utal. A fanyar, kesernyés ízéről ismert grépfrút egy örökzöld citrusfa gömbölyded, narancs- és citromsárgás termése. A grépfrút esszenciális olajat a gyümölcs héjának külső rétegéből vonják ki, és számos használati módja és előnyös tulajdonsága miatt becsülik. Frissítő aromája és karakteres íze mellett a grépfrútot tisztító és méregtelenítő tulajdonságai miatt is előszeretettel használják. 

Tömjén: Gazdag aromája és átfogó egészségügyi előnyei miatt a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg gyakran használják a bőr megfiatalítása és a bőrhibák megjelenésének mérséklése céljából. Belélegezve vagy párologtatva a tömjénolaj nyugalmat, oldott hangulatot és elégedettségérzetet vált ki, valamint kellemes általános közérzetet teremt. 

Vetiver: A vetiver a perjefélék családjába tartozik, és számos célból termesztik. Egyéb fűfélékkel ellentétben a gyökérzete lefelé nő, aminek köszönhetően ideális az erózió megelőzésére és a talajstabilizáció biztosítására. A vetiver aromája gazdag, egzotikus és igen összetett, ezért széles körben használatos parfümökben. Nyugtató, kiegyensúlyozó hatásainak köszönhetően a vetiver esszenciális olaj masszázsterápiás célokra is kiváló. Lefekvés előtti használata pedig nyugtató légkört teremt. 

Részletes összetevők

Abies Sibirica olaja, Citrus Paradisi (grépfrút) héjából kivont olaj, Pseudotsuga Menziesii (duglászfenyő) ágából/leveléből kivont olaj, Abies Spectabilis ágából/leveléből kivont olaj, Boswellia carterii olaj, Vetiveria Zizanoides gyökeréből kivont olaj, Limonene*, Citronellol*

*Természetesen előforduló olajösszetevők

 

 

Használata

Masszázshoz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 10 ml hordozóolajjal.

Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 5 ml hordozóolajjal.

Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra. 

Párologtasd (3-4 csepp a diffúzorba), hogy emeld a hangulatot és nyugodt légkört teremts a mozgalmas ünnepi időszakban 

Tegyél egy-két cseppet dolomit- vagy agyagdíszre, hogy egy kis ünnepi hangulatot adj az otthonodnak 

Létrehoztatsz permetet néhány csepp Holiday Peace-szel és befújhatod a dekorációkat, díszeket egy kis fás illatért

 

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A felvitelt követően legalább 12 órán át kerülje a napfényt és az UV-sugárzást. 


Kiszerelés: 15 ml





Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?